efainlacluj.ro

Peisaj dezolant în Piața Unirii din Cluj. Tomberoane pline de gunoaie lângă Biserica Sfântul Mihail. FOTO

Sâmbătă în jurul orelor 12:00, în inima vibrantă a orașului Cluj-Napoca, în Piața Unirii, un spectacol dezolant a captat atenția trecătorilor. Mai multe tomberoane, incapabile să mai primească nici măcar un fir de gunoi, au inundat zona cu un miros “plăcut” și o imagine desprinsă dintr-un coșmar urban. Situația a fost amplificată de neimplicarea firmei de salubritate Supercom, care nu a intervenit pentru a colecta aceste deșeuri.

Pe fundalul unei bijuterii arhitecturale a orașului, Biserica Sfântul Mihail, sacii de gunoaie și tomberoanele dezordonate au creat un contrast surprinzător și dezolant. În loc să fie o oază de frumusețe și de tradiție, Piața Unirii s-a transformat într-o scenă a neglijenței și a lipsei de respect față de mediul înconjurător.

Foto: Dan Stefan

Incidentul evidențiază o problemă recurentă în gestionarea deșeurilor în oraș. Firma Supercom, responsabilă cu colectarea gunoaielor, nu și-a îndeplinit atribuțiile în mod eficient, lăsând ca tomberoanele să fie depășite și să devină un focar de poluare vizuală. Această lipsă de acțiune nu doar că afectează aspectul estetic al orașului, dar are și consecințe asupra sănătății publice și a calității vieții locuitorilor.

Read Previous

VIDEO. Ana Bogdan a eliminat favorita numărul 1 la TO într-un meci de la agonie la extaz. Două românce în semifinale. Programul complet.

Read Next

Un clujean a relatat propriul său accident. El susține că șoferul celuilalt vehicul era concentrat asupra telefonului.