efainlacluj.ro

Peste 30 de producatori clujeni s-au deplasat la Bucuresti pentru o noua demonstratie a gustului unic din Ardeal

Târgul Produs de Cluj  la București – o veritabilă demonstrație de bun gust și gust bun!

A treia descălecare a micilor întreprinzători clujeni, susținuți de Consiliul Județean Cluj, în curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a fost o nouă demonstrație a faptului că gustul din Ardeal este unic și etern apreciat. Cei 30 de expozanți prezenți la Târgul de Florii, la București, organizat de Asociația Produs de Cluj au fost, din nou, la înălțime din punct de vedere al calității.

La Târgul Produs de Cluj de Florii, organizat în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, au fost prezenți mici întreprinzători care au expus preparate alimentare din lapte și carne, uleiuri presate la rece, miere de albine și produse apicole, pâine, ciocolată și prăjituri de casă, siropuri naturale și turtă dulce. Alături de ei, artizani cu har au prezentat costume populare autentice din zona Ardealului, păpuși îmbrăcate în port tradițional, cojoace și obiecte de marochinărie, articole realizate din lavandă, produse de îngrijire corporală și cosmetice bio, precum și podoabe lucrate de mână.
Acestora li s-au adăugat invitați speciali, respectiv artizani specializați în încondeierea ouălor, care au susținut zilnic ateliere de profil destinate copiilor.

Read Previous

Incep lucrarile la Parcul Farmec din Marasti. FOTO – Cum va arata parcul la finalizare

Read Next

VIDEO. Atmosfera ca pe stadioanele din America de Sud in sala Polivalenta BT Arena