efainlacluj.ro

Peste 500 de copii vor concura astăzi în BT Arena la un concurs de șah

În data de 13 iunie, Cluj-Napoca va găzdui a doua etapă a Grand Prix Educație prin Șah, un eveniment dedicat tinerilor pasionați de acest joc al minții. Evenimentul va avea loc în cadrul SportsFestival, pe BT Arena, și se preconizează că va aduna peste 500 de copii care vor concura în această competiție.

Oportunitate unică pentru tinerii șahiști

Participarea la acest eveniment este complet gratuită, oferindu-le tinerilor șahiști șansa de a-și demonstra abilitățile și de a învăța mai multe despre strategia și disciplina șahului. Grand Prix Educație prin Șah face parte din deschiderea celei de-a doua etape Grand Prix România, marcând astfel o zi plină de activități și competiții șahistice.

Înscrieri și informații suplimentare

Pentru cei interesați să participe, înscrierile se pot face online prin formularul disponibil aici. De asemenea, pentru mai multe informații despre eveniment, doritorii pot contacta organizatorii la adresa de email [email protected].

Suport și organizare

Toate etapele Grand Prix Educație prin Șah sunt organizate cu sprijinul Hidroelectrica, care contribuie la promovarea șahului în rândul tinerilor și la dezvoltarea educației prin sport.

Evenimentul promite să fie nu doar o competiție, ci și o ocazie de socializare și dezvoltare personală pentru tinerii participanți, încurajându-i să se implice activ în această disciplină intelectuală.

Nu ratați această ocazie unică de a participa la un eveniment major de șah, care va reuni cei mai buni tineri șahiști din țară într-o competiție plină de provocări și momente memorabile!

Read Previous

Mamadou Thiam a semnat cu Universitatea Cluj.

Read Next

Hramul Așezământului Sfântul Onufrie cel Mare din Florești, Cluj.