efainlacluj.ro

Primaria cauta voluntari pentru Zilele Clujului. Inscrieri online

Primăria Cluj-Napoca invită persoanele care doresc să facă parte din echipa de organizare a celei de-a X-a ediții a Zilelor Clujului – care va avea loc în perioada 6-9 octombrie – să se implice ca voluntari. Înscrierile se fac online.

Termen limită pentru înscriere: 16 septembrie

Formular înscriere online: https://bit.ly/VoluntarZileleClujului2022

An de an, timp de 4 zile, sărbătoarea orașului aduce o vibrație aparte comunității, reunind zeci de mii de clujeni și turiști la peste 100 de evenimente și activități în mai multe locuri emblematice pentru din Cluj-Napoca. În 2019, peste 100 de voluntari grozavi au dat culoare și energie activităților dedicate orașului, pentru ca totul să se desfășoare conform așteptărilor și exigențelor publicului.

Câteva motive pentru care să fii alături la Zilele Clujului 2022:

  • evenimentul este unul de mare amploare, care aduce împreună zeci de mii de oameni, fiind unul dintre marile festivaluri clujene;
  • noi experiențe pentru fiecare în parte în ceea ce privește organizarea de evenimente;
  • legarea de noi prietenii și conexiuni – în fond și la urma urmei, mottoul evenimentului este Creează legături.

Condiții pentru înscriere:

  • să ai 18 ani împliniți cu cel puțin o zi înainte de eveniment;
  • să fii o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreaţă;
  • disponibilitate în perioada evenimentului.

Formularul de înscriere este disponibil și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca – Registratura Primăriei, Calea Moţilor nr. 7. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin (poza portret).

Despre Zilele Clujului
Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități. Primăria Cluj-Napoca subliniază faptul că implicarea comunității în conturarea programului este elementul cheie căruia i se datorează creșterea festivalului din ultimii ani. Zilele Clujului 2022 este o ediție aniversară – a zecea a festivalului – care va marca, prin evenimente și acțiuni aparte, dimensiunea multiculturală a municipiului Cluj-Napoca.

Read Previous

Cum sarbatoreau clujenii ziua de “23 august” in comunism. Au trecut 33 de ani de la ultima parada!

Read Next

Furtuna a creat o mini viitura pe Valea Chintaului. Masini avariate la Cluj. GALERIE FOTO