efainlacluj.ro

“Primărița” din Chinteni a câștigat al șaptelea mandat de primar al comunei.

Magdalena Lucia Suciu a anunțat în miez de noapte că a câștigat al șaselea mandat de primar al comunei Chinteni din județul Cluj.

“Dragii mei consăteni,
Acum la final de exercițiu electoral țin să vă mulțumesc pentru spiritul civic de care ați dat dovadă și pentru prezența dumneavoastră la urne.
Vă mulțumesc de asemenea pentru că prin votul dumneavoastră majoritar ați ales stabilitatea și pentru încrederea acordată echipei noastre.
Vă promit că împreună vom avea puterea de a continua proiectele începute și ne vom preocupa, după cum ne cunoașteți de 6 mandate, pentru dezvoltarea permanentă și continuă a comunității noastre.
Celor care au avut alte opinii electorale țin să le precizez că pentru mine și pentru noi ca echipă, comunitatea numită comuna Chinteni este desăvârșită și prin diversitatea de opinii, care inevitabil duc la progres.
Vă aștept cu drag pe toți să contribuiți prin ideile, elanul, avântul și criticile dumneavoastră la prosperitatea economică, culturală și socială a comunei, asigurându-vă în aceste momente că binele comunității va fi singura valoare care ne va îndruma pașii.
Vă mulțumesc tuturor!!❤️
” a spun Magdalena Suciu

Rezultatele sunt neoficiale!

Read Previous

Rezultate neoficiale: Emil Boc a câștigat un nou mandat de primar la Cluj-Napoca.

Read Next

Surpriză la CLUJ: Sabin Sărmaș 30%, Emil Boc 47%. Rezultatele sunt parțiale.