efainlacluj.ro

Rectorul UBB, Daniel David, va susține o dezbatere alături de Andrei Pleșu, despre cei “30 de ani de România”

Într-un moment în care România sărbătorește trei decenii de la căderea regimului comunist, doi gânditori de prestigiu, Andrei Pleșu și Daniel David, pregătesc o dezbatere specială pentru a analiza evoluția țării în acești 30 de ani. Evenimentul, intitulat sugestiv “30 de ani de România,” se va desfășura la Institutul Francez din București și promite să fie un moment de reflecție profundă și dezbateri înflăcărate despre parcursul României de la Revoluție încoace.

Cei interesați să participe fizic la dezbatere sunt invitați să se înscrie în prealabil. Locurile vor fi alocate în ordinea înscrierii, iar numărul acestora este limitat, astfel că doritorii trebuie să fie rapizi în a-și rezerva locurile. Evenimentul se anunță a fi unul extrem de solicitat, deoarece Andrei Pleșu și Daniel David sunt figuri de referință în domeniile lor și au capacitatea de a atrage un public divers și interesat de dezbateri de calitate.

Pentru cei care nu pot participa fizic la eveniment, există și opțiunea de a urmări dezbaterea online. Organizatorii vor furniza un link de acces, care va fi anunțat în timp util, pentru a permite participarea la discuție de la distanță.

Cine sunt Andrei Pleșu și Daniel David?

Andrei Pleșu este unul dintre cei mai cunoscuți intelectuali români, filosof, eseist, și fost ministru al culturii. El este cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative la cultura românească și pentru capacitatea sa de a analiza subiecte complexe cu profunzime și eleganță.

Daniel David este un reputat psiholog și cercetător în domeniul neuroștiinței și al științelor cognitive. El este rectorul Universitatății Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și a fost implicat în numeroase proiecte de cercetare naționale și internaționale.

Read Previous

Imagini de la construcția blocurilor de pe strada Dragalina din Cluj-Napoca, anul 1960.

Read Next

Clujul va fi conectat cu Padișul din 2026. Un drum de doar 10 km va facilita accesul în această zonă