efainlacluj.ro

Rectorul UMF, Anca Buzoianu, și-a prezentat bilanțul la final de mandat!

Joi, 23 noiembrie, Anca Buzoianu, rectorul UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, a prezentat o sinteză detaliată a activității sale din cei patru ani de mandat, aducând în discuție atât realizările notabile, cât și provocările întâmpinate. În comunicatul său, a evidențiat viziunea și obiectivele cuprinse în planul managerial de candidatură la un nou mandat.

Buzoianu a subliniat că planul său se conturează în jurul valorilor și principiilor care au ghidat primul său mandat, contribuind la dezvoltarea unei universități puternice și valoroase. În dorința de continuitate, rectorul a propus optimizarea actului managerial, bazată pe experiența acumulată în mandatul anterior.

„Joi 23 noiembrie am prezentat comunității academice o sinteză a celor patru ani de mandat de rector al UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, un bilanț al activității mele, cu realizările și provocările întâmpinate. De asemenea, am dezbătut viziunea și obiectivele cuprinse în planul managerial de candidatură la o nouă funcție de rector al universității noastre. Acest plan se bazează pe valorile și principiile care m-au ghidat în timpul primului meu mandat și care ne-au permis să dezvoltăm, împreună, o universitate puternică și valoroasă.
Îmi doresc ca noul mandat pentru care candidez să se definească prin continuitate, echipa de conducere a UMF ”Iuliu Hațieganu” propunându-și optimizarea actului managerial în baza experienței acumulate în mandatul anterior. Continuitatea ne va permite să ducem la bun sfârșit proiectele de anvergură deja începute care, în mod firesc, necesită timp pentru finalizare: Centrul de Simulare, Training și Cercetare și Centrul de Chirurgie Experimentală, o nouă Bibliotecă, preluarea Spitalului CFR și aducerea lui la standarde moderne de îngrijire și dotare, reabilitarea clădirii Anatomie, o nouă biobază și o bază sportivă a universității, grădinița universității etc.” a spus Anca Buzoianu, rectorul UMF

Read Previous

RECORD la Cluj! Aeroportul a avut în acest an 3 milioane de pasageri, eveniment istoric pentru un aeroport din provincie.

Read Next

VIDEO. CFR Cluj poate egala FCSB-ul cu o victorie astăzi în Gruia împotriva echipei lui Rednic, UTA Arad.