efainlacluj.ro

Revenire importanta la CFR Cluj in noul sezon plus un transfer finalizat de la o echipa din Liga 1

Gruparea de fotbal CFR Cluj se pregătește pentru sezonul următor cu o veste importantă pentru suporteri și echipă. Echipa antrenată de Dan Petrescu va avea asigurat postul de portar și în următoarea competiție, indiferent de eventuala plecare a titularului Simone Scuffet, care ar putea face obiectul unui transfer în vara aceasta. Clubul a luat deja măsuri pentru a asigura continuitatea și a aduce în lot două soluții de calitate.

CFR Cluj a reușit deja să semneze un contract cu Cătălin Căbuz, asigurându-și astfel serviciile unui portar experimentat pentru sezonul următor. Căbuz va sosi liber de contract de la Chindia la finalul sezonului și va aduce în echipă experiența și competența sa în domeniul portarilor. Această mutare strategică îi oferă echipei clujene o opțiune de încredere în poartă și asigură continuitatea în evoluția echipei.

În plus, vestea încântătoare pentru suporteri și staff-ul tehnic al CFR-ului este că portarul tânăr Otto Hindrich se va întoarce la echipă în sezonul următor. La doar 20 de ani, Hindrich a fost împrumutat de CFR Cluj la Kisvarda, echipă din Ungaria, pentru a acumula experiență și minute de joc ca titular. Această decizie a venit ca urmare a dorinței lui Dan Petrescu de a avea un portar cu experiență în acest sezon. Revenirea lui Hindrich aduce prospețime și potențial în lotul CFR-ului, oferindu-i lui Petrescu mai multe opțiuni strategice în alegerea portarului titular.


Aceste mișcări în ceea ce privește postul de portar arată angajamentul clubului de a asigura continuitate și performanță în echipă. Indiferent de eventuala plecare a lui Simone Scuffet, suporterii pot fi liniștiți că CFR Cluj va avea opțiuni solide și capabile în poartă pentru sezonul următor. Cătălin Căbuz aduce experiența necesară, în timp ce revenirea lui Otto Hindrich adaugă tineret și potențial în rândurile echipei.

Read Previous

Politistii din Cluj au retinut mai multe persoane care au condus cu alcoolemie ridicata.

Read Next

Primaria a semnat un contract de proiectare pentru o scoala de 675 de copii in Borhanci.