efainlacluj.ro

S-a aflat de ce Mandorlini locuiește în continuare la Cluj. Gestul făcut de Neluțu Varga pentru fostul antrenor.

Chiar dacă Mandorlini nu mai face parte din staff-ul CFR-ului de două luni, iar după demiterea sa, Adrian Mutu i-a luat locul pe banca grupării din Gruia, italianul se află în continuare la Cluj-Napoca deoarece este în continuare angajat la CFR CLUJ.

Nu l-am demis, din respect pentru el. A venit cu inima deschisă la noi, a fost corect și loial CFR-ului. El a avut ghinion și era necesară o schimbare, dar nu am vrut să ne certăm sau să rămână cu un gust amar”, a spus finanțatorul clubului ardelean.

Se pare că noua activitate a lui Andrea Mandorlini la CFR este aceea de scouter. „Am stabilit împreună ca el să selecteze jucători pentru academie. Tineri jucători din Spania, Italia, Portugalia”, a dezvăluit Neluțu Varga pentru Prosport.

Mulțumim pentru tot, Andrea Mandorlini! Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Revenit în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei noastre pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri.

Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat mereu activitatea! Grazie, Mister!” transmitea clubul CFR Cluj în ianuarie.

Read Previous

Nor de PRAF SAHARIAN deasupra CLUJULUI. GALERIE FOTO

Read Next

Cea de-a treia expoziție UBB ART, la UBB