efainlacluj.ro

Sarpe surpins in masina unui curier care livra colete in Floresti, Cluj. FOTO

Un curier a rămas șocat să descopere în mașina de lucru un șarpe, în timp ce căuta un colet pentru a-l preda destinatarului. După ce depășit momentul de spaimă teribilă, bărbatul a alertat poliția.

În după-amiaza zilei de 26 august, în urma unui apel 112, care semnala prezența unui șarpe in habitaclul unui autovehicul de transport colete, în Comuna Florești, un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj s-a prezentat la fața locului pentru a gestiona siguranța zonei.

La scurt timp, un membru al Organizației pentru Protecția Mediului și Combatarea Braconajului a venit în sprijinul acestora, iar după multe eforturi de căutare, reptila aparținând unei specii neveninoase, a fost identificată în zona șoferului și prinsă în siguranță, urmând a fi trimisă centrului de specialitate din cadrul Facultății de Biologie, a UBB Cluj. Vivariul UBB Cluj-Napoca.Pe această cale, ne adresăm celor care sunt puși în situații similare, încurajându-i să ne anunțe sau sa apeleze numărul unic de urgențe, 112, fără a intra în contact cu animalele, vătămarea sau uciderea acestora reprezentând faptă penală”, au informat reprezentanții Organizației pentru Protecția Mediului și Combatarea Braconajului.

FOTO: Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului – OPMCB
FOTO: Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului – OPMCB
FOTO: Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului – OPMCB

Read Previous

ANUNT ELABORARE DOCUMENTAȚIE TEHNICĂ

Read Next

Clujul are 59 de trasee turistice montane omologate. Consiliul Judetean a obtinut omologarea ultimelor 5