efainlacluj.ro

Scandal politic in sedinta Consiliului Local Cluj-Napoca privind CENTURA METROPOLITANA, mega-proiectul BLOCAT de la Cluj.

Consilierul Local Alexandra Oană a adus in discutie in cadrul Sedintei Consiliului Local Cluj-Napoca, subiectul Centurii Metropolitane, proiect care se pare ca s-a blocat in acest moment din cauza ca nici o firma nu s-a inscris la licitatie.

Alexandra Oană a declarat faptul ca proiectul cel mai important pentru clujeni, Centura Metropolitana, proiectul promis de catre toti primarii clujului este BLOCAT, si, in acest sens, a cerut raspunsuri pentru amanarea acestui proiect major de care au nevoie clujenii pentru a debloca traficul din oras.

Emil Boc a replicat discursul Consilierului Local printr-un atac politic catre USR, partidul din care face parte Alexandra Oană. De asemenea acesta a mai declar declarat:

“Ce puteti sa reprosati acestui proiect ca nu s-a facut ca la carte pana in acest moment? Sunt prea multe lucrari si prea putine firme care sa vina, deoarece sunt prea multe proiecte in PNRR. Ce nu am facut ca la carte? Am cerut concluziile tehnice de specialisti.”

Totodata, atacurile catre partidul din opozitie s-au intetit primarul acuzand partidul USR ca a facut numai rau Clujului in materie de infrastructura. Emil Boc a acuzat faptul ca partidul USR este de vina pentru faptul ca proiectul Centurii Metropolitane este blocat.

“Din nou trebuie sa va reamintesc dragi ghiocei de la USR, ca ati scos centura metropolitana din PNRR, pentru ca daca era in PNRR avea contractul semnat precum metroul.”

Filmarea integrala o puteti vedea mai jos:

Read Previous

Clujul pregătește o investiție masivă în educație: peste 95 de milioane de euro pentru modernizarea școlilor

Read Next

O fotografie cu o dubiță din Cluj plină cu pufuleți de vânzare, a făcut înconjurul lumii pe Facebook.