efainlacluj.ro

Se schimba programul de circulatie pe liniile de transport urbane si metropolitane din Cluj in perioada vacantei scolare

ÎN ATENȚIA PUBLICULUI CĂLĂTOR !

În perioada 11-19 Februarie, Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. adaptează programele de circulație pe liniile de transport urbane și metropolitane la fluxurile de călători, ca urmare a vacanței școlare prevazută în noua structură a anului școlar.

Toate detaliile privind programele de circulatie vor putea fi consultate atât pe site-ul companiei www.ctpcj.ro cât și în aplicația de mobil „TRANZY”.

CTP transmite călătorilor că, pentru a primi notificări ( newsletter ) în timp real despre modificarea orarelor de circulație a liniei sau liniilor de interes, se pot abona gratuit pe site-ul companiei, accesând următorul link https://ctpcj.ro/index.php/ro/despre-noi/newsletter-2

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. asigură publicul călător din municipiul Cluj-Napoca și zona metropolitană de faptul că, transportul public se va desfășura și pe perioada vacanței în condiții optime.

Read Previous

U Cluj joaca meciul de astazi cu CS Mioveni la Medias. Meciul este considerat “acasa”. Argesenii neinvinsi cu Dica

Read Next

Un restaurant din Cluj si-a propus sa creeze o experienta de neuitat pentru cupluri de Valentine’s Day.