efainlacluj.ro

7 Comments

  • Mi se pare mult mai util!

  • Clujenii foarte greu se despart de masina personala; din pacate !

  • ”Metroul” este o imbecilitate visata de catre hotii din primarie, care, asa cum s-a intamplat in cazul altei nenorociri implementate cu forta in Cluj (e vorba despre tramvai) au sifonat la greu banii veniti din subventiile venite de la Bruxelles! Trebuie sa fii complet imbecil ca sa visezi astazi la ce faceau altii secolul trecut! Chiar ne-am tampit cu totii?! Isi dau seama cretinii carora nu le pasa de Cluj ce inseamna cateva statii de metrou in Cluj?! Isi imagineaza macar ce inseamna un santier la suprafata pentru o singura statie de metrou?! Nici macar Bucurestiul cu cele peste 3 mil de locuitori nu-si poate sustine financiar metroul, si imbecilii de aici cred ca vor putea sustine o asa tampenie cu locuitorii din Floresti si Apahida, care lucreaza de acasa?! Este vremea ca cetatenii Clujului sa mature cretinoizii si imbecilii din conducerea capitalei Ardealului!

  • Si ai vrea sa mergi cu metroul din Grigorescu pana la Gara?!

  • Centura ocolitoare ar fi mult mai practica din foarte multe puncte de vedere; unul foarte important si putini sunt cei care poate l-au observat, Clujul este oras de tranzit pentru cei care vin din zona Oradea (Vama Bors) si se indreapta spre BN, BT, NT, SV etc. (inclusiv samrari cu platfome pline de masini – de observat pe str Clinicilor Duminica dupamsa).

  • Orasul a fost si este inca paralizat de lucrarile de pe 21 Decembrie.
    Nu vreau sa imi imaginez cum vor trece cativa ani, cu lucrari la metrou, lucrari care azi se fac, maine nu, asta in timp ce nu avem o centura, o alta varianta viabila, decat printre case, blocuri si garaje (!!!)

  • Metroul nu își are rostul în era în care tot mai mult se dezvolta transportul cu drone. În 15-20 de ani metroul va fi istorie. E o rivestitie inutilă.

Leave a Reply