efainlacluj.ro

Spectaculos! In locul fostului Camping din Faget se construieste un Complex turistic cu SPA, Cazare, Piscina. Cum arata santierul. VIDEO DRONA

Noul complex turistic și de agrement de pe strada Făget, din Cluj-Napoca va cuprinde: centru spa și de cazare, sală de evenimente, capelă de ceremonii, piscină acoperită cu zonă VIP și piscină descoperită, terenuri de tenis și parcare.

Construcția va avea un regim de înălțime de trei nivele supraterane, respectiv 2S+P+2E. Suprafața complexului este de 33.151 mp, din care 19.861 mp (60% din suprafață) vor fi spații verzi.

Compania Apulum Turism dez­vol­tă în Cluj-Napoca un centru de eve­nimente şi un hotel de cinci stele în care investeşte 10 mil. euro. Firma este controlată indirect de familia lui Raul Ciurtin, creatorul brandului Zuzu şi implicat în mai multe busi­nes­suri de producţie din sectorul alimentar.

Ansamblul ce va cuprinde un ho­tel de 50 de camere, cotat la cinci stele, două săli de evenimente şi un spa va fi gata în a doua parte a lui 2022, spun sursele ZF. Familia Ciurtin a cumpă­rat terenul acum circa doi ani şi jumă­tate, aici aflându-se anterior cam­pingul Făget.

Compania Apulum Turism, care ridică acest proiect, a fost fondată în 2019 şi este deţinută de Tania Privee, o firmă controlată în mod egal de Lorena Beatrice Ciurtin şi Tania Elena Ciurtin, soţia şi respectiv fiica antreprenorului Raul Ciurtin.

Read Previous

Studentii din Cluj lucreaza la un sistem de drone inteligente care sa ajute serviciile medicale de urgente.

Read Next

La Cluj s-a lansat un centru destinat victimelor violentei domestice. Locatia centrului este secreta.