efainlacluj.ro

Studentii din Cluj pot descoperii noi oportunitati de cariera in luna martie! Evenimentele desfasurate la Cluj

În perioada 13-21 martie organizația studențească BEST Cluj-Napoca de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca organizează evenimentul de carieră JobShop®. Acesta oferă studenților oportunitatea de a se afla față în față cu reprezentanți ai companiilor din domeniul tehnic din Cluj și să își găsească un viitor internship sau loc de muncă.

Studenții doritori vor avea ocazia să pună întrebări reprezentanților companiilor partenere și să afle noile oferte de muncă pe parcursul celor două zile de stand din perioada 20 și 21 martie care vor avea loc la BT Arena în intervalul orar 10:00-18:00.

Cei care vor să descopere mai mult despre companii și mediul lor de muncă vor avea ocazia să participe la diferite workshop-uri organizate de aceștia.

Companiile care se vor prezenta participanților sunt Riverbed, Emerson, Lola Tech, Analog Devices, Conatix, FME, msg, PitechPlus, Betfair, Electroglobal, UMT Software, Accesa, Bosch, Frequentis, q-perior, Wayfare, RebelDot, Von Consulting, Winnow, Barebyte.

Află secretul spre succes!

”Cariere de succes” este un eveniment organizat în cadrul JobShop® pentru studenții dornici de a urma o carieră proprie. Astfel, aducem în fața participanților oameni din diverse domenii care își vor prezenta povestea și vor oferi sfaturi tuturor celor interesați de provocările și greutățile care stau în spatele succesului. Evenimentul va avea loc pe data de 18 martie la Centrul de Tineret începând cu ora 13:00.

Construiește-ți propriul start-up!

”How to Start-up” este un eveniment marca JobShop®, al cărui scop este de a aduce împreună antreprenori și oameni din domeniu. Studenții care doresc să își înființeze propria afacere vor avea ocazia să afle mai multe despre lumea start-up-urilor și să discute direct cu oameni care au trecut prin greutățile din acest domeniu. Evenimentul va avea loc pe data de 17 martie la Casa de Cultură a Studenților începând cu ora 16:00.

Ce este BEST Cluj-Napoca?

BEST Cluj-Napoca este o organizație studențească din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Un grup de voluntari entuziaști al cărui scop este formarea studenților și îndreptarea lor spre un mediu în cadrul căruia sunt încurajați să își exprime creativitatea, să învețe munca în echipă și să își dezvolte abilitățile de comunicare și organizare.
BEST îndreaptă atenția voluntarilor spre un mediu internațional și încurajează descoperirea culturii europene prin organizarea de proiecte și schimburi de experiență pentru studenți.

Read Previous

Cum a evoluat constructia autostrazilor din Romania in ultimii 8 ani de zile. Istoricul anual al evolutiei. GALERIE FOTO

Read Next

Fostul fotbalist de la Barcelona, Arda Turan, a fost prezent ieri seara in tribunele BT Arena! FOTO