efainlacluj.ro

Suflet drag”, un cântec care vorbeşte despre iubire şi recunoştinţă, despre a fi prezenţi în viaţa noastră

Artista clujeană Silvia Baciu, membră a trupei Hayex Fusion, a lansat o melodie solo – “Suflet drag”. Citiţi mai cum şi pentru cine a fost compus cântecul de dragoste intr-un interviu pentru E Fain la Cluj

Silvia, spune-ne cateva cuvinte despre tine. 

Sunt mamica, sotie si artist. Activez in zona muzicala ca lead vocal intr-un band de cover-uri, Hayex Fusion si tocmai am lansat single-ul meu de debut ca artist solo. 

Care este mesajul piesei ‘Suflet drag’?

Piesa ‘suflet drag’ este o dedicatie pentru fiica mea, care s-a nascut in plina pandemie. Aflandu-ma intr-o noua etapa, in maternitate, o perioada cu totul speciala si cu multa incarcatura emotionala, am simtit nevoia sa astern pe foaie versurile piesei, care au venit natural. Deseori, prinsi in agitatia cotidiana uitam sa ne oprim cateva secunde si sa gandim la o persoana draga, iar piesa ne aminteste sa fim prezenti si sa ne bucuram de lucrurile mici, cu recunostinta fata de sufletele dragi din vietile noastre.

Cu cine ai lucrat la piesa?

Productia audio este realizata de catre Marius Pop, un muzician extrem de talentat si prezent in industria muzicala, caruia ii sunt foarte recunoscatoare. Marius este producator si chitarist (Smiley, Celelalte cuvinte) si founderul Roots Music Studio, studio-ul in care am lucrat si piesa. La linia melodica a fost o munca de echipa impreuna cu Marius si Dafina Busu (Roots), iar versurile imi apartin. 

Cum a fost primita piesa?

Cred ca e o intrebare subiectiva, eu sper sa ajunga la fiecare ascultator macar putin din emotia pe care am simtit-o atunci cand am scris piesa. Pe youtube am avut peste 10k de vizualizari in mai putin de 48 de ore lansare, asa ca sunt cat se poate de fericita. Am reusit sa intram si pe cateva radio-uri cu piesa si multumesc tuturor celor care cred in proiectul meu si ma sustin. 

Ce planuri de viitor ai ca artist?

In perioada urmatoare voi lucra in paralel la cele doua proiecte: Hayex Fusion, bandul meu de cover-uri cu care speram sa bucuram publicul si sa facem entertainment la evenimetele speciale din vietile lor. In proiectul solo, deja lucrez la a doua piesa si imi doresc sa lucrez si la album in viitor, dar step by step 😊

Multumim Silvia si iti uram mult succes pe mai departe! 

Puteti urmari videoclipul melodiei mai jos si gasiti si pe platformele muzicale, aici. 

Silvia – Suflet Drag (Official Video) – YouTube

►Follow Silvia: Facebook: https://www.facebook.com/silviabaciu…. 

Instagram: https://www.instagram.com/silviaa.baciu

TikTok: https://www.tiktok.com/@silvia.hx

Read Previous

Cum arata Muzeul Scolii Medicale Clujene inaugurat de catre UMF. GALERIE FOTO

Read Next

A fost deschisa circulatia pe podul Oasului-Rasaritului din Cluj.