efainlacluj.ro

Suporterii CFR-ului suparati dupa ce U Cluj a primit 10 milioane, iar campioana CFR doar 85 mii lei de la primarie.

Suporterii echipei CFR Cluj sunt nemulțumiți de decizia Primăriei Cluj-Napoca de a aloca o sumă mult mai mică de bani echipei lor de fotbal decât U Cluj. Potrivit unui raport recent al Primăriei, U Cluj a primit 10 milioane de lei pentru susținerea echipei de fotbal, în timp ce CFR Cluj a primit doar 85 de mii de lei.

Această decizie a declanșat o reacție puternică din partea suporterilor echipei CFR Cluj, care au început să critice Primăria pentru ceea ce ei consideră o nedreptate.

Unii dintre aceștia au declarat că decizia este total nejustificată și că arată lipsa de respect față de cea mai buna echipa de fotbal din România, campioana ultimilor 5 ani.

Risipă bugetară profund imorală!

Astăzi s-au votat alocările bugetare pentru asociațiile sportive din Cluj-Napoca. În acest moment e mai mult decât clar că nu mai există din partea primarului nici o urmă de respect față de tot ce aduce valoare Clujului, față de cei care duc cu mândrie numele orașului nostru peste tot prin Europa.

CFR CLUJ, multipla campioană a României, participantă ani la rând în competițiile Europene, primește 85.000 lei! Iar campioanei pe sate, a doua echipă a Clujului din toate punctele de vedere, i se alocă uriașa sumă de 10.000.000 lei…

Populismul și demagogia acestui om sunt în acest moment duse la extrem. Pentru niște interese electorale meschine este capabil să se transforme și în saltimbacul de servici al orașului.

Dragi ceferiști, nu uitați că acei bani din bugetul local sunt și ai mei, și ai tăi, și ai clubului Fotbal Club CFR 1907 CLUJ , care plătește niște taxe uriașe, doar impozitul pe arena din Gruia este de aproximativ 150.000 de lei. Unde este moralitatea? Unde este respectul? Unde este bunul simț? Se pare că dl primar Emil Boc le-a trimis pe toate pe Someș în jos…

Finanțatorul echipei FC Primarul este și cel care întreține și alimentează indirect ostilitatea și agresivitatea în oraș, asigurându-le susținătorilor clubului său toată acoperirea necesară și satisfăcându-le toate pretențiile crețe pe care le au.

Nu e politică și nu ne dorim sa facem politică pe această pagină, dar îmi doresc să nu aplecăm capul și să nu uităm toate afronturile aduse de acest personaj, Gigi Bloculeț de Cluj.

a fost declaratia celor de la Asociatia Independenta a Suporterilor CFR-isti de Pretudindenti.

Read Previous

Transportul public din Noapte de Inviere se va prelungi pentru mai multe linii de BUS

Read Next

Aproape 1000 de noi arbori plantati în proiectul de revitalizare a malurilor Someșului.