efainlacluj.ro

Sute de crame din țară și din străinătate își dau din nou întâlnire în Parcul Central din Cluj-Napoca

Central Park Wine Festival a devenit unul dintre evenimentele importante ale Transilvaniei și anul 2023 nu face excepție! În ultimul weekend din august, sute de crame din țară și din străinătate își dau din nou întâlnire în Parcul Central din Cluj-Napoca. Perioada 24-27 august trebuie rezervată pentru vinuri și delicatese, precum și pentru muzică live, cultură și, desigur, pentru bucuria de a fi din nou împreună!

Deja un eveniment de tradiție în Cluj-Napoca, Central Park Wine Festival nu mai are nevoie de o introducere prea lungă. În ultimii ani, clujenii și turiștii s-au obișnuit să își petreacă ultimul weekend de vară în Parcul Central, printre etichete de vin de colecție din toată lumea, mâncăruri delicioase, concerte de muzică live și mini-evenimente pentru întreaga familie. 

Organizatorii au făcut deja încălzirea, căci o zonă specială a fost rezervată pentru CPWF chiar la Zilele Clujului, în perioada 19-21 mai. Unii dintre partenerii festivalului au fost prezenți tot în Parcul Central, deschizând apetitul pentru următorul eveniment dedicat vinului, gastronomiei și culturii. 

Cel mai mare festival open-air dedicat vinului, gastronomiei, culturii și artei

Încă de la prima ediție, Central Park Wine Festival s-a făcut rapid remarcat printre evenimentele de profil – și nu numai – datorită amplorii și a ofertelor generoase în materie de distracție și relaxare. Timp de 4 zile participanții pot să călătorească cu ajutorul cramelor prezente de pe un continent pe altul, savurând vinuri renumite la nivel mondial, dar și produse mai puțin cunoscute, abia lansate. 

Festivalul se remarcă și prin faptul că înglobează toate calitățile pentru a răspunde atât nevoilor cunoscătorilor, cât și celor care au interacționat mai puțin cu lumea fascinantă a vinului. Show-urile de live cooking, concertele cu muzică perfectă pentru a savura un pahar alături de cei dragi și activitățile pentru copii sunt doar câteva dintre punctele de atracție ale festivalului. 

Chiar dacă organizatorii nu au dezvăluit încă prea multe detalii, ne așteptăm și în 2023 la surprize pe gustul tuturor. În perioada 24-27 august Cluj-Napoca devine hotspot pe harta mondială a vinului și a culturii sale absolut încântătoare.

Read Previous

CFR Cluj a oficializat transferul unui jucator de “nationala”.

Read Next

CFR Cluj este gata sa-si vanda perla in Italia pentru nu mai putin de 7 milioane de euro.