efainlacluj.ro

Târgul de Carte Gaudeamus, în plină desfășurare la Cluj-Napoca

„O carte aleasă e un bun prieten”
Târgul de Carte Gaudeamus, în plină desfășurare la Cluj-Napoca

Cel mai mare târg de carte din Transilvania a revenit în Piața Unirii din Cluj-Napoca în pragul sărbătorilor pascale, conform unei tradiții de aproape două decenii, pentru ediția cu numărul 23. Târgul de Carte Gaudeamus Cluj-Napoca se desfășoară în perioada 24-28 aprilie și este deschis zilnic între orele 10:00 și 20:00, iar accesul publicului este liber.

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România aduce în fața publicului clujean o ofertă bogată și diversificată de carte, jocuri educative și muzică prin:

  • 16 pavilioane expoziționale, într-o formulă de amenajare care oferă un spațiu generos de etalare și prezentare a ofertei pentru participanți, și totodată, mai relaxat pentru vizitatori, spațiu care îndeamnă la nenumărate ore petrecute în incinta târgului.
  • 60 de standuri, care reunesc mii de titluri din oferta a peste 85 de edituri, distribuitori de carte românească și străină, producători și distribuitori de muzică și jocuri educative;
  • 60 de standuri virtuale se regăsesc pe gaudeamus.ro, în varianta online a târgului, astfel încât noutățile editoriale, ofertele speciale și surprizele pregătite de participanți cu acest prilej vor fi accesibile și iubitorilor de carte care nu vor putea ajunge zilele acestea la ediția Cluj-Napoca a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România.
  • Peste 40 de sesiuni de lansări și prezentări de carte, multe dintre acestea transmise în direct pe www.gaudeamus.ro și Facebook Radio România Gaudeamus

Expozanți participanți în cadrul evenimentului: https://www.gaudeamus.ro/expozanti/ex_251

Read Previous

VIDEO. Incendiu la sensul giratoriu de lângă OMV spre Jucu: Circulația spre Cluj blocată.

Read Next

Ioan Andone, fostul antrenor de la CFR Cluj trăiește 6 luni pe ani “la căldură”. Unde s-a mutat.