efainlacluj.ro

Teatrul umbrelor si Craiasa Zapezii pe scena Teatrului Puck din Cluj acest weekend.

🎭„𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐮𝐦𝐛𝐫𝐞𝐥𝐨𝐫” 𝐬̦𝐢 „𝐂𝐫𝐚̆𝐢𝐚𝐬𝐚 𝐙𝐚̆𝐩𝐞𝐳𝐢𝐢”, 𝐩𝐞 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐏𝐮𝐜𝐤”, 𝐢̂𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 ⏳

👨‍👩‍👧‍👦Micii spectatori sunt așteptați la sfârșitul săptămânii la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, unde vor fi prezentate spectacolele „Teatrul Umbrelor”/„Árnyak színháza”, în regia și dramatizarea lui Rumi și „Crăiasa Zăpezii”.

➡️„Teatrul Umbrelor”/ „Árnyak színháza”, programat pentru sâmbătă, 📅18 februarie, de la ora ⏰11.00, este un spectacol pentru copii cu vârsta de minimum patru ani.

🎞 Povestea începe într-un orășel de provincie, unde se închide teatrul. Bătrâna doamnă sufleur, Ofelia, stinge luminile rampei. Luându-și rămas bun de la scenă, ea este copleșită de amintiri și are senzația că este urmărită. Ajungând în odaia ei se instalează în balansoar și surprinde ființele misterioase care o urmăreau: umbrele personajelor pe care le cunoștea din spectacole. Ele se adăpostesc în căsuța doamnei, dar gălăgia pe care o fac atrage mânia proprietarului, care amenință cu evacuarea. Ofelia se hotărăște să adune umbrele neastâmpărate într-o trupă de teatru care va prezenta scene din vechile spectacole. Teatrul Umbrelor va porni într-un turneu mondial și va avea succese după succese. Umbre de personaje din toată lumea i se alătură, până când, într-o zi, apare silueta unui personaj misterios.

✅Regia și dramatizarea: Rumi László.
✅Asistent regie: Urmánczi Jenő.
✅Scenografia: Molnár Jacqueline.
✅Compozitor: Bakos Árpád.
✅Asistent regie: Pünkösti Laura.
✅Distribuția: Balogh Dorottya, Patka Ildikó, Péter Izolda, Laura Pünkösti, Domokos Szabolcs, Kötő Áron, Mostis Balázs, Szűcs Tamás.
✅Instrumentist: Horváth Jonathán.
✅Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară.

🧚‍♀️„𝐂𝐫𝐚̆𝐢𝐚𝐬𝐚 𝐙𝐚̆𝐩𝐞𝐳𝐢𝐢”❄️ 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐞 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐏𝐮𝐜𝐤” 🎭
De asemenea, duminică, 📅19 februarie, de la orele ⏰11.00 și ⏰12.30 va fi prezentat spectacolul „Crăiasa Zăpezii”, în regia lui Traian Savinescu.

🎞 Povestea lui Andersen vorbește cu căldură și tandrețe despre prietenie, într-un univers dominat de glacial. Obstacolele-test pe care Gerda le depășește, cu efort și sacrificii, pentru a-și proba devotamentul față de Edgar, dau seama despre forța unui caracter în devenire. Renul Kariboo, interpretat de Radu Lărgeanu, este un personaj de neuitat și foarte îndrăgit de copii și dă o notă de umor aparte spectacolului, interacționând deseori cu publicul.

✅Scenariul, regia și muzica sunt semnate de Traian Savinescu, iar scenografia de Epaminonda Tiotiu. Distribuția: Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Laura Corpodean, Angelica Pamfilie, Ion Iurcu și Radu Lărgeanu.

✅Spectacolul va fi prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

🔜De asemenea, marți, 21 februarie, de la aceeași oră, este programat pe scena instituției spectacolul „Lupul interzis”, în regia lui Radu Dinulescu.

✔️Pe parcursul acestei săptămâni, la sediul Teatrului „Puck” au mai fost prezentate spectacolele „Fata babei și fata moșneagului” (marți, 14 februarie) și „Poveste de iarnă”/„Téli mese” (miercuri, 15 februarie).

‼️ Cum se achiziționează biletele 🧾
Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.
Spectacolele anunțate pentru zilele de marți și miercuri, de la ora 18, vor avea bilete la prețul unic de 10 lei.
Abonamentul cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.
Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.
Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face accesând linkul următor: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.

Read Previous

CFR Cluj va avea un stadion plin la meciul cu Lazio. S-au scos la vanzare ultimele bilete disponibile la peluza

Read Next

FOTO de COLECTIE. Cina la care au luat parte campioanele ROMANIEI cu sute de medalii in palmares!