efainlacluj.ro

Trafic blocat pe Calea Turzii din cauza unui accident.

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 25 Septembrie 2023, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit prompt la un accident rutier care a avut loc pe Calea Turzii, la ieșirea din municipiul Cluj-Napoca, înspre Feleacu. Echipajele de intervenție au răspuns la apelul de urgență cu eficiență și profesionalism, asigurând asistența necesară la fața locului.

La locul accidentului, pompierii au mobilizat o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). Situația la fața locului implica trei autoturisme avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.

Unul dintre aspectele esențiale ale intervenției a fost acordarea primului ajutor medical persoanelor implicate în accident. Un echipaj SAJ s-a ocupat de evaluarea stării de sănătate a celor implicați. În special, o persoană a fost consultată de către echipajul SAJ pentru a se stabili dacă este necesar transportul acesteia la spital. La momentul primei evaluări, persoana era conștientă și cooperantă, iar echipajul medical a acordat îngrijirile necesare.

Este important de menționat că este în desfășurare o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și pentru a determina circumstanțele care au condus la acest incident.

În concluzie, intervenția promptă a pompierilor și a echipajelor medicale la locul accidentului pe Calea Turzii din Cluj-Napoca a fost esențială pentru asigurarea siguranței și îngrijirii persoanelor implicate. Vom urmări evoluția situației și vă vom furniza actualizări conforme cu principiile de imparțialitate și profesionalism care ne ghidează în furnizarea informațiilor din trafic.

Foto: Razvan M.

Read Previous

VIDEO. Compania UMB face treabă pe șantierul autostrăzii care va lega Clujul de Sălaj. Se lucreză la foc automat chiar și sâmbăta.

Read Next

Studenții vechi din Cluj vor organiza pentru boboci activități pentru a descoperi viața de student.