efainlacluj.ro

Trecerile de pietoni din Florești vor fi adaptate pentru nevăzători.

Primarul din Comuna Florești, Cluj, Bogdan Pivariu, a făcut o postare recentă pe rețelele sociale, evidențiind angajamentul său față de incluziunea socială și accesibilitatea pentru toți locuitorii comunității. În postare, acesta a anunțat modernizarea și aducerea la standardele europene a 17 treceri de pietoni din zonă. Această inițiativă reflectă preocuparea pentru crearea unui mediu sigur și accesibil pentru toți, indiferent de capacități sau nevoi speciale.

“𝐓𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐞𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐢𝐞𝐭𝐨𝐧𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐚𝐝𝐚𝐩𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐞𝐯𝐚̆𝐳𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢.
Alte 17 treceri de pietoni au fost modernizate și aduse la standardele europene.

Suntem dedicați ideii că în orice comunitate, incluziunea socială este un aspect crucial pentru o societate echilibrată și empatică.

Și prin această inițiativă, ne implicăm activ în crearea unui mediu accesibil și sigur pentru toți locuitorii noștri, consolidând astfel angajamentul nostru față de diversitatea și nevoile speciale ale comunității noastre.

Continuăm să ne unim eforturile și să construim împreună o comunitate în care fiecare individ să se simtă acceptat, respectat și integrat, indiferent de capacitățile sale. 🌟” a postat primarul Bogdan Pivariu.

Read Previous

Pește gigant capturat pe lacul Tarnița din Cluj. E lostriță sau păstrăv?!

Read Next

Cum pot fi integrate persoanele cu dizabilități pe piața muncii?