efainlacluj.ro

Trupa FiRMA revine la CLUJ cu un concert electrizant în Hardward Pub

Pe 10 februarie, trupa FiRMA promite să transforme Hardward Pub din Cluj într-o arenă de sunet și energie cu un concert în premieră.

Trupa condusă de Daniel Rocca pregătește un spectacol rock’n’roll fuzionat cu alternative, muzică de teatru și poezie.

Biletele pot fi achiziționate de pe AmBiIet.ro/FiRMA

Cu membrii săi talentați, Daniel Rocca, Sorin Erhan, Dani Radu și C-tin “Bărbuță” Bărbășeiu, FiRMA și-a consolidat poziția printre cele mai importante trupe din România.

Abordând genuri muzicale variate precum rock, pop, synth, funk, blues și trip-hop, trupa adaugă mereu o notă de pasiune pentru sunetul de calitate și compoziții originale.

Unul dintre proiectele notabile ale trupei este “POEZII ALESE, VOL. I”, un material discografic ce adună 9 piese compuse de Daniel Rocca pe versurile unor poeți români clasici și contemporani. Acest proiect, o coproducție FiRMA – Radio România, reprezintă o incursiune muzicală inovatoare și artistică.

De asemenea, piesa “Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul”, ce combină muzica caracteristică FiRMA cu versurile poetului Ana Blandiana, a fost votată „Piesa Anului 2018” de către publicul Radio Guerrilla.

Ascultătorii pot explora mai multe creații ale trupei pe platforme precum Spotify, unde se găsește albumul “Poezii Alese”.

https://open.spotify.com/aibum/0fCUvhR8aoydYWfMZV0Nf1

Fanii trupei pot urmări noutățile și interacționa cu membrii FiRMA pe diverse platforme sociale, precum Facebook, YouTube și Instagram.

facebook.com/TrupaFirma

youtube.com/c/TrupaFirma

instagram.com/TrupaFirma

Read Previous

Analiza contingențelor financiare ale Statelor Membre UE: Implicațiile asupra României în contextul economic actual”

Read Next

INCREDIBIL! U BT învinge favorita Gran Canaria în deplasare și ajunge pe locul 2 în Eurocup care duce direct în “sferturi”