efainlacluj.ro

Trupa IMAGINE DRAGONS vine la UNTOLD 2023. Pentru prima data in Romania

Imagine Dragons, una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume, vine pentru prima dată în România, anul viitor, la festivalul Untold.

Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee şi Daniel Platzman au pus bazele Imagine Dragons în Nevada. 

Primul single lansat a fost ,,It’s Time”, urmat de un prim album considerat iconic – ,,Night Vision”, apărut în 2012. 

,,Radioactive”, single-ul de promovare pentru acest material discografic, a fost numit de publicaţia Rolling Stone ,,cel mai mare hit rock din 2012”, fiind şi piesa cu cele mai multe săptămâni de prezenţă în clasamentul oficial al Statelor Unite, Billboard Hot 100.

Single-ul ,,Believer” a fost cea mai bine vândută piesă din 2017 în Statele Unite şi a intrat în clasamentul celor mai bine vândute piese din toate timpurile. 

Cinci ani mai târziu, ,,Believer” marchează un record şi pe platforma de streaming Spotify, e piesa cu cea mai lungă perioadă de prezenţă în Top Songs Global, 301 de săptămâni, cu peste 2,277 miliarde de ascultări. 

Piesele ,,Thunder” şi ,,Whatever It Takes”, incluse în albumul ,,Evolve”, au ajuns pe locul 1 în Billboard Hot Rock Songs, fiind piesele cu cele mai multe săptămâni de prezenţă consecutivă în fruntea topului american. 

A 8-a ediţie Untold va avea loc între 3 şi 6 august 2023, în Cluj-Napoca.

Read Previous

VIDEO. In accidentul din Jucu au fost implicate 4 masini. Perioada prielnica accidentelor la Cluj

Read Next

Asociatia Pro Infrastructura critica configuratia nodurilor la autostrazile din Romania. Bilanturi cu morti care ar putea fi evitate