efainlacluj.ro

Turneu de tenis caritabil organizat la Cluj pentru viata unei fetite de doar 2 ani. Apel catre clujeni

Viata a trimis o incercare grea, fulgeratoare, unei familii din Cluj, in care fetita de doar 2 ani a fost diagnosticata cu retinoblastom, o tumoare la ochisorul ei stang.

Costurile initiale estimative pentru tratament sunt in jur de 150000 Euro facute de o clinica din Spania, suma ceruta in avans;

“Intrucat nu am avut aceasta suma, ne-am indreptat catre alta clinica/spital din Italia, Siena, unde au examinat-o si ne-au introdus pe o schema de tratament; tratamentul este de durata, va fi si aici costisitor, sansele de recuperare sunt foarte mari daca urmam tratament strict , ceea ce inseamna deplasari lunare pentru sedinte chimio intraarteriale/ alte proceduri impuse de situatie.

Multumim tuturor pentru ganduri bune, rugaciune si orice suport/share , toate ne ajuta si ne intaresc sa trecem peste aceasta incercare si Oana sa isi continue viată ca orice copil normal” este mesajul parintilor

Clujenii care iubesc tenisul se pot inscrie la turneul caritabil organizat in 18 iunie la baza sportiva Unirea. Costul de participare va fi de doar 100 lei.

Haideti sa distribuim cat mai multi si sa incercam sa dam o sansa.

Detalii pe:

https://pentruoana.ro/?fs=e&s=cl

CONT BANCAR

EUR: RO50BTRLEURCRT0362252602

RON: RO03BTRLRONCRT0362252602

BIC/SWIFT: BTRLRO22

Beneficiar: GEORGESCU OVIDIU-CONSTANTIN

BTPAY/REVOLUT:

0749.140.609

Read Previous

Trandafirii din Gradina Botanica Cluj sunt in punctul de maxima inflorire. Program & Galerie FOTO

Read Next

SONDAJ! Cum ar trebui sa fie pedepsiti clujenii care arunca gunoaiele in zonele neamenajate?