efainlacluj.ro

U Cluj se impune la Sibiu si termina campionatul pe locul 4 in Play Out


“U” Cluj s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la Hermannstadt, în ultima etapă din play-out-ul SuperLigii României, obținând o victorie controversată într-un meci plin de tensiune.

Întâlnirea dintre Hermannstadt și “U” Cluj a avut loc în cadrul play-out-ului SuperLigii României, ambele echipe fiind în căutarea unor rezultate pozitive pentru a-și consolida pozițiile în clasament. Hermannstadt a avut un început bun și a controlat prima repriză a meciului. În minutul 23, Balaure a pasat către Raul Opruț, care a reușit să finalizeze cu precizie din interiorul careului, aducând echipa gazdă în avantaj.

Cu toate acestea, clujenii nu s-au dat bătuți și au reușit să se apropie de poarta adversă pe finalul primei reprize. Nistor a executat o lovitură liberă periculoasă, punând presiune pe apărarea echipei gazdă. Cu toate că scorul a rămas nemodificat până la pauză, “U” Cluj a demonstrat că nu va abandona ușor lupta pentru puncte.

În partea a doua a meciului, echipa lui Sabău a revenit mai determinată și a creat mai multe ocazii de gol. Datorită unei degajări lungi a portarului Gorcea și a unei finalizări precise a lui Bic, “U” Cluj a reușit să restabilească egalitatea. Această reușită a adus un plus de încredere pentru clujeni și a întărit dorința lor de a obține victoria.

Pe finalul partidei, “U” Cluj a primit o lovitură de la 11 metri, în urma unei faze controversate care a stârnit discuții între jucătorii celor două echipe și suporterii prezenți pe stadion. Bicianu și Filip au fost protagoniștii acestui moment tensionat. Nistor a avut șansa de a profita de această oportunitate și nu a ratat. Acest gol a întors scorul în favoarea “Șepcilor Roșii”, aducându-le victoria în acest meci dificil.

Cu acest rezultat, “U” Cluj s-a plasat pe locul patru în clasamentul din play-out-ul SuperLigii României, acumulând 33 de puncte și depășindu-și rivalii din Sibiu cu două lungimi

Read Previous

Sala Polivalenta din Cluj este singura din Romania pe profit.

Read Next

GALERIE FOTO. SHOW superb vineri seara la Cluj!