efainlacluj.ro

UBB și The Duke of Edinburgh International Award, anunță un program international de dezvoltare pentru tineri intre 14 si 24 ani.

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) și The Duke of Edinburgh International Award România anunță cea de-a doua ediție consecutivă a derulării programului Duke of Edinburgh la UBB, adresat tuturor studenților universității, înscriși la nivel licență sau masterat.

Programul The Duke of Edinburgh`s International Award este deschis tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, indiferent de mediul de provenienţă. Este non-competitiv, plăcut, voluntar şi reprezintă un program echilibrat care necesită un efort susţinut de-a lungul parcurgerii sale. El oferă un cadru de educaţie nonformală care este complementar educaţiei formale sau care oferă un substitut acolo unde oportunităţile formale nu sunt disponibile.

Award-ul este un program care oferă posibilitatea tinerilor să îşi demonstreze dezvoltarea personală şi progresul realizat într-un cadru internaţional recunoscut.
Tinerii iau parte la program voluntar și în timpul lor liber. După finalizarea nivelului ales, adițional dezvoltării lor personale și cunoașterea abilităților, vor primi un certificat de recunoaștere a eforturilor depuse, recunoscut la nivel internațional și vor lua parte la o ceremonie la care participă personalități din țară și din străinătate.

Ceremoniile de la nivelul de Aur sunt găzduite de Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei Române, patronul programului, la palatul Elisabeta din București. O parte inseparabilă a participării în program este crearea de noi relații și prieteni care sunt în căutarea de provocări și oportunități asemănătoare.

Pentru mai multe informații despre Award, puteți consulta pagina oficială https://dofe.ro/ro/acasa/.

The Duke of Edinburgh International Award România va organiza ulterior un curs de formare lideri și participanți. Pentru înscriere sau alte informații despre program, studenții se pot adresa dnei. Anca Kiss, dr. (anca.kiss@ubbclujro) Centrul de Cooperări Internaționale al UBB.

Termen limită înscriere: 19 martie 2023.

Read Previous

Catalin Botezatu isi va prezenta colectia la evenimentul City Fashion Kids, care va avea loc la Cluj!

Read Next

Program special la Transportul in Comun cu ocazia Derbyului dintre CFR Cluj si U Cluj! Detalii aici