efainlacluj.ro

UMF Cluj este singura universitate din România inclusă în clasamentul global al universităților cu cei mai mulți studenți internaționali.

🌟 UMF „Iuliu Hațieganu” este singura universitate din România inclusă în clasamentul global al universităților cu cei mai mulți studenți internaționali!

🔍 Times Higher Education a colectat date pentru World University Rankings și a solicitat tuturor instituțiilor să furnizeze informații despre procentul lor de studenți internaționali. Pe baza acestor date, THE a realizat un clasament al celor mai bune 200 de universități cu cel mai mare procent de studenți internaționali.
Universitatea noastră se situează pe locul 86, cu un procent de 35,7% studenți internaționali, adică aproximativ 3200 de studenți, care provin din peste 60 de țări, de pe 6 continente.

Suntem onorați să fim recunoscuți la nivel internațional și să facem parte din acest prestigios clasament. Procentul ridicat de studenți internaționali reflectă angajamentul nostru de a oferi o educație de calitate într-un mediu multicultural și divers. Continuăm să ne dedicăm excelenței academice și să îmbunătățim experiența educațională pentru toți studenții noștri.

Read Previous

Protopopiatele din Cluj au discutat despre prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor

Read Next

U BT Cluj-Napoca a câștigat din nou campionatul național de baschet și este aproape de podiumul all-time.