efainlacluj.ro

UMF-ul sarbatoreste Ziua Internationala a Francofoniei cu studenti din toate colturile Africii!

­čÄ║20 martie, Ziua Interna╚Ťional─â a Francofoniei celebrat─â la UMFIH­čÄ║

Este deja o tradi╚Ťie ca ├«n data de 20 martie s─â fie s─ârb─âtorit─â Ziua Interna╚Ťional─â a Francofoniei: peste 300 de milioane de francofoni de pe 5 continente s─ârb─âtoresc limba lor comun─â ╚Öi diversitatea Francofoniei, prin concursuri, spectacole, expozi╚Ťii de art─â, concerte, seri de poezie, conferin┼úe, prelegeri, reprezenta┼úii de teatru, proiec┼úii de filme, toate pentru o mai bun─â promovare a limbii franceze, dar ┼či ├«n scopul cooper─ârii ┼či solidarit─â┼úii dintre state.
Anul 2023 este un an de mare ├«nsemn─âtate pentru Rom├ónia, ca ┬źstat-far┬╗ al Francofoniei ├«n aceast─â parte a Europei, anivers├ónd 30 de de ani de la adeziunea ╚Ť─ârii noastre la Organiza╚Ťia Interna╚Ťional─â a Francofoniei.

├Än acest context, UMF va organiza o serat─â intercultural─â, o C─éL─éTORIE ├ÄN FRANCOFONIE ghidat─â de studen╚Ťi care provin din Algeria, Camerun, Elve╚Ťia, Liban, Madagascar, Maroc ╚Öi Tunisia.

Evenimentul va avea loc luni, 20 martie 2023, ├«n Aula ┬źIuliu Ha╚Ťieganu┬╗, str. Gheorghe Marinescu nr. 23, ├«ntre orele 17:00-19:00.

Read Previous

La Turda se vor produce medicamente care vor fi livrate in 130 de tari. Pe cutii va scrie ÔÇťfabricat in Romania!ÔÇŁ

Read Next

VIDEO. La Cluj se construieste Ambulatorul de Psihiatrie Pedriatica. Cum va arata noul Spital de pe Calea Manastur.