efainlacluj.ro

Un american a venit la Cluj sa caute vampirii dar a ramas impresionat de ce a gasit aici. VIDEO

Evan Ramari, un vlogger din Statele Unite ale Americii, a ajuns la Cluj după ce a trecut mai întâi prin Ungaria, scrie Ziare.com. În timp ce aștepta trenul, vlogger-ul a spus că este pregătit să se lupte cu vampirii pe care îi întâlnește, fiind „înarmat” cu o furculiță de plastic.„Avertizez pe toți vampirii că sunt periculos și înarmat. Chiar dacă am sărit peste sală de câteva ori, încă mai știu mișcări de kung fu”, a spus Evan.

Ajuns în Cluj, bărbatul s-a amuzat pe seama faptului că ar putea fi pândit în orice moment de un vampir fioros. „Am ajuns în Cluj. Oricine poate fi un vampir având în vedere că ne aflăm în capitala Transilvaniei, dar ei nu se vor pune cu mine pentru că am arma slăbiciunii la mine”.

Pe drum, el a reușit să afle câteva cuvinte românești și a tras concluzia că limba română seamănă cu italiana. „Limba română sună atât de bine. Sună puțin ca și italiana”, a adăugat tânărul.

Arhitectura este frumoasă, orașul este curat, sunt foarte multe magazine de unde îți poți cumpăra și mâncare”, a mai spus americanul, după care a lăudat cafenele din Piața Muzeului: „Sunt cafenele interesante pe toată strada. Aici este una chiar interesantă, doar priviți la ghivecele cu flori de la geamuri. Poți să-ți aduci prietena aici și va fi impresionată. Ai încredere în mine.”

La final, a tras câteva concluzii. „Acest oraș Cluj a fost dominat în trecut de români, de maghiari și mulți alții, iar aici în centru avem statuia unuia dintre ei. Este regele Ungariei, Matthias Corvinus și această statuie este ca o amintire a maghiarilor (…) Acest oraș românesc m-a șocat!”, a încheiat vlogger-ul, nu înainte de a le recomanda și altora să viziteze orașul.

Read Previous

Fotografii de colectie cu ceata surprinse in aceasta seara deasupra orasului Cluj-Napoca

Read Next

Un fotbalist polonez de la U Cluj lauda orasul si oamenii din Cluj. “Ma simt ca acasa”