efainlacluj.ro

Un barbat din Floresti a fost agresat de catre o femeie pentru ca i-a ocupat locul de parcare.

Pentru un loc de parcare, doi șoferi din Cluj, o femeie și un bărbat, s-au luat la ceartă, iar la un moment dat șoferița l-a pălmuit pe cel care i-ar fi ocupat locul fără drept.

Scandalul s-a petrecut într-o parcare rezidențială din localitatea Florești. În imaginile surprinse de un martor, se vede cum o autoutilitară este parcată pe două locuri, parțial și pe al femeii. 

Șoferul ar fi oprit preț de câteva minute pentru a intra la magazinul situat în apropiere. Întors la mașină, s-a trezit că femeia îi reproșează că a parcat pe locul ei, apoi a început cu țipete și amenințări și în final i-a tras o palmă.

La rândul ei, femeia susține că ar fi fost jignită. Nici când șoferul intră în mașină tânăra nu se opreste și lovește în geam.

Un echipaj al poliției reușește să calmeze spiritele. Șoferul care a fost pălmuit a depus plângere. Iar tânăra riscă o amendă de până la 1.000 de lei.

Sursa: Pro TV

Read Previous

USAMV a inceput implementarea unui proiect de dezvoltare digitala in valoare de peste 18 milioane

Read Next

La Cluj s-a deschis un Centru pentru Tineret initiat din dorinta clujenilor exprimata in proiectul Bugetare Participativa. FOTO