efainlacluj.ro

Un brand românesc de încălțăminte de TOP din România a deschis un magazin în Iulius Mall Cluj.

Anna Cori, brandul românesc cu peste 30 de ani de experiență în domeniul încălțămintei și marochinărieia deschis un magazin în Iulius Mall Cluj. În noua locație se regăsește și brandul Denis, care vine în întâmpinarea domnilor cu modele unicat. Anna Cori se află la parter şi propune modele variate din colecția de vară, dar și genți și accesorii, toate lucrate manual.

În mixul de retaileri din Iulius Mall Cluj, recent, s-a alăturat și brandul românesc Anna CoriNoua locație se află la parterul Iulius Mall și este configurată astfel încât clienții să beneficieze de o experiență de shopping plăcută și practică. 

Pantofi eleganțicasualsportsaboțisandale și balerini cu designautentic sunt disponibile în magazinul Anna Cori din Iulius Mall. Pe lângă încălțăminte, aici găsiți și genți de umărrucsacurigenți de mână sau tip plic, potrivite pentru orice fel de ocazie.

Colecțiile Denis sunt destinate publicului masculin, iar în noua locație din Iulius Mall Cluj, domnii găsesc modele casualsport, dar și piese elegante. Pe lângă încălțăminte, brandul Denis propune și rucsacuri și genți potrivite pentru un business trip, dar și portofele și curele, ideale pentru orice tip de ținută. 

Deschiderea magazinului Anna Cori în Iulius Mall Cluj confirmă strategia noastră de a oferi clienților experiențe memorabile de shopping. Suntem un business 100% românesc care de peste 30 de ani producem în fabrica noastră de la Suceava încălțăminte și accesorii din materiale de top și mă bucur să pot spune că produsele noastre concurează cu cele mai cunoscute branduri internaționale.Colecțiile noastre sunt recunoscute pentru calitatea excepțională a produselor, create cu grijă într-o gamă variată de modele pentru orice moment al zilei sau orice ocazie: de la linia casual, până la piesele elegante”, a declarat Andreea Cornea, brand manager Anna Cori & Denis.

Modelele de încălțăminte disponibile la Anna Cori îmbină eleganța și confortul, iar fiecare colecție pe care brandul o propune surprinde. Davide Vaccari, un adevărat vizionar, este designerul italian caregândește modelele Anna Cori, realizate în fabrica din inima Bucovinei. Pielea, utilizată la realizarea pieselor de încălțăminte, cât și pentru genți, este adusă din Italia, iar pentru tălpi, căptușeli și diferite accesorii se utilizează materiale premium. Compania produce peste 250 de modele diferite anual, peste  300.000 de perechi de pantofi  fiind cumpărate în fiecare an de clienți, iar cel mai vândut model rămâne pantoful stiletto.

Vino în noua locație Anna Cori din Iulius Mall Cluj și descoperă colecțiile românești create special pentru publicul feminin! 

Read Previous

Votezi în Cluj-Napoca?! Află aici secția de votare la care ești arondat.

Read Next

Selecționerul României a renunțat la un jucător de la CFR Cluj înainte de EURO 2024. Lotul complet.