efainlacluj.ro

Un clujean a câștigat concursul “Mecanicul Anului” unde au participat peste 1500 de oameni.

Într-un eveniment plin de tensiune și abilități tehnice remarcabile, Cluj-Napoca a găzduit o luptă strânsă pentru titlul de Mecanicul Anului, unde peste 1.500 de participanți din toată țara au concurat pentru a ajunge în finală. După o serie de probe teoretice și practice, doar doi meșteri pricepuți au ajuns să se confrunte într-o confruntare impresionantă.

Și a fost o finală memorabilă, cu o performanță uluitoare a câștigătorului. Stelian Bompa, cu o experiență de peste 17 ani în domeniu și a cincea participare la competiție, a stabilit un record uimitor: a câștigat titlul de Mecanicul Anului într-un timp incredibil de doar 3 minute și 51 de secunde. O performanță ce va rămâne în istoria concursului ca cea mai rapidă victorie.

Momentul culminant a fost marcat de aplauzele entuziaste ale spectatorilor, cu Stelian Bompa plecând acasă nu doar cu titlul suprem, ci și cu un premiu extraordinar – un HYUNDAI New i10. Un automobil care reprezintă recunoașterea meritată a muncii și dedicării sale remarcabile în domeniul mecanicii auto.

La momentul câștigului, Stelian Bompa a mărturisit: “Sunt tare fericit, super-încântat. Timpul dedicat învățării continue a dat rezultate. Am avut soția și fiul aici lângă mine și m-au încurajat și am simțit că sunt susținut.” Un moment emoționant care subliniază importanța sprijinului familial în realizarea visurilor profesionale.

Competiția a fost una contracronometru, iar finaliștii au fost puși în fața unei provocări dificile – repararea a două mașini identice, afectate de aceeași defecțiune. Pe parcursul a două luni de probe teoretice și practice, concurenții au demonstrat nu doar priceperea lor tehnică, ci și angajamentul față de profesia lor.

Astfel, încheind această ediție plină de suspans, Mecanicul Anului 2023, Stelian Bompa, rămâne un exemplu de excelență în domeniul mecanicii auto, aducând onoare orașului Cluj-Napoca și confirmând că pasiunea și dăruirea în muncă conduc mereu la victorie.

Read Previous

Program postuniversitar de formare în economia sănătății, în premieră în România la UMF Cluj.

Read Next

U BT Cluj-Napoca joacă astăzi la Cluj cu liderul din Eurocup, Gran Canaria. Sunt așteptați 10.000 de spectatori.