efainlacluj.ro

Un clujean a relatat propriul său accident. El susține că șoferul celuilalt vehicul era concentrat asupra telefonului.

Un clujean a tras un semnal de alarmă pe grupul INFO TRAFIC Cluj, împărtășind o experiență critică în urma unui accident rutier cauzat de utilizarea telefonului mobil în timpul condusului.

Într-o imagine tulburătoare, motocicleta sa apare sub rotile unei mașini, consecințele neatenției celuilalt șofer fiind evidente.

“Doresc sa trag un semnal de alarma legat de folosirea telefonului în timp ce conduceți.

As dori sa va gândiți mai bine atunci când folosiți aceasta mizerie se dispozitiv ca din neatenția voastră puteți baga alte persoane complet nevinovate în spital, sau chiar în groapa, doar pentru ca voi trebuie sa răspundeți la mesajul X sau Y și pur și simplu ați pierdut controlul asupra situației.

In cazul de față sunt participant la acest accident , conducătorul Moto care astepta in caloana oprita , vizibila de la 100-200 m ,care din neatenția altui conducător ( ocupat cu telefonul) a intrat efectiv in mine, mi-a împins scuterul sub masina din fata mea, luandu-ma pe parbriz ( cazul fericit) și fisurandu-mi coloana, pe baza scuzei “Nu m-a văzut” .

Puteam sa fiu pe cealaltă lume azi.

Pai normal ca era cu ochii altundeva. Cum sa vezi o coloana plina de lumini roșii în fata ta.

Asa ca va rog eu oameni buni ,lăsați telefoanele deoparte în timp ce conduceti ca daca pe voi nu va așteaptă cineva drag acasă, pe altii ii așteaptă.” a comentat Cristian Sabou Remes pe Info Trafic Cluj

Read Previous

Peisaj dezolant în Piața Unirii din Cluj. Tomberoane pline de gunoaie lângă Biserica Sfântul Mihail. FOTO

Read Next

CFR Cluj pierde acasă cu Rapid iar titlul este tot mai departe. Rapid trece peste CFR Cluj în clasament.