efainlacluj.ro

Un fond de investitii a cumparat un pachet de actiuni de la UNTOLD. Se vrea extinderea la nivel international.

Fondul de investiţii Mozaik Investments, care îl are printre acţionari pe Sasha Dragic, fondatorul grupului Superbet, a semnat un acord pentru a cumpăra un pachet minoritar de acţiuni la grupul Untold, cel mai mare jucător de pe piaţa de entertainment din estul Europei.

Parteneriatul are ca scop extinderea internaţională a brandului Untold, fondat la Cluj-Napoca în anul 2015.

,,Sunt convins că prin unirea forţelor cu Mozaik Investments vom reuşi să facem paşi uriaşi în expansiunea globală a brandului nostru principal, UNTOLD, dar şi a altor proiecte din grup care au un potenţial imens, plus dezvoltarea unor concepte noi. Experienţa complementară a partenerilor noştri în scalarea şi accelerarea proiectelor, adunată cu dedicarea şi pasiunea echipei UNTOLD, ne vor ajuta să valorificăm încă din acest an oportunităţile apărute atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional”, a declarat Bogdan Buta, Fondator UNTOLD UNIVERSE.

,,Suntem foarte încântaţi de parteneriatul cu UNTOLD. Chiar dacă este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate branduri româneşti la nivel global, investiţia noastră s-a bazat în special pe oamenii din spatele brandului. Considerăm că expertiza şi motivaţia echipei vor fi determinante în expansiunea companiei, atât local, cât şi internaţional.”, a comenatat Vlad Buşilă, Managing Partner Mozaik Investments

Sursa: ZF

Read Previous

Ceva de vis! Cum arata Masivul Vladeasa dupa cantitatile mari de zapada cazute in weekend aici. Galerie FOTO

Read Next

Parintele-Medic, omul care se dedica zilnic pentru a alina suferinta muribunzilor, fata in fata cu sistemul depasit de realitate!