efainlacluj.ro

Un mall din Cluj a pregătit un ecran gigant pentru meciul istoric dintre România și Olanda.

Meciul României cu Olanda, din cadrul Euro 2024, dar și filmul „Dune II” se văd la Iulius Mall Cluj!

Ești pregătit pentru încă 90 de minute pline de emoție și adrenalină? Te așteptăm marți, 2 iulie 2024, pe terasa food court-ului Iulius Mall Cluj, unde va fi difuzat meciul dintre România și Olanda. Sună-ți prietenii și veniți să susțineți Echipa națională a României, la Campionatul European de Fotbal 2024! Weekend-ul va începe tot cu un eveniment în aer liber: Movie Nights revine în Iulius Parc, iar prima peliculă difuzată este „Dune II”. 

Marți2 iuliede la ora 19.00, ne reîntâlnim pe terasa exterioară a food court-ului Iulius Mall Clujpentru a-i susține pe jucătorii Echipei Naționale. Cu siguranță va fi un meci care „Merită văzut împreună”, așa că adună-ți gașca de prieteni și pregătiți-vă pentru cele mai emoționante minute din cadrul Euro 2024! Bean bagsrăcoritoaresnack-uri și un ecran gigant pentru ca tu să vezi toate fazele meciului te așteaptă pe terasă!

În continuare ai șanse să câștigi premii delicioase la operatorii din food court: Sweet CaffeNoodle PackLemnul VerdeSpartan sau Cartofisserie. În zilele de 56910 și 14 iulie, dacă faci cumpărături de minimum 30 de lei, prin cumularea a cel mult două bonuri de la oricare dintre operatorii din food court, poți să participi la o partidă de foosball, care îți garantează câștigul. Regulile sunt simple: se formează două echipe, de câte patru persoane, iar câștigătorii primesc câte un voucher. Durata unui meci de foosball este de aproximativ 5 minuteRegulamentul campaniei este disponibil online pe site-ul Iulius Mall Cluj

Odată cu sezonul estival, în Iulius Mall Cluj reîncep și serile de film în aer liber. Vineri5 iulie 2024, Movie Nights redeschide ecranul din Iulius Parc, iar de la ora 21.30, cinefilii sunt așteptați să vadă „Dune II”. Pelicula urmărește o nouă călătorie mitică a personajului Paul Atreides, care, de această dată, vrea să se răzbune pe cei care i-au distrus familia. Pus să aleagă între soarta universului și dragostea vieții sale, Paul încearcă să prevină un viitor nefast. Accesul la Movie Nights este gratuit. 

Vino în Iulius Mall Cluj, unde au loc evenimente ce aduc comunitatea împreună!

Read Previous

Suporterii pot urmării meciul România vs. Olanda în centrul orașului Cluj-Napoca.

Read Next

Clujenii de la Trupa Hara sunt finaliștii prestigiosului concurs din SUA InterContinental Music Awards 2024