efainlacluj.ro

Un mod inedit de dezvoltare personala. O clujeanca preda cursuri de teatru pentru copii si adulti

DuAct a apărut din dorința de a ajuta oamenii să se dezvolte personal, prin intermediul jocurilor de actorie și de a-i apropia cat mai mult de tot ceea ce înseamnă Artă.

Clujeanca Alexandra Dușa a mai predat cursuri de dezvoltare personala prin teatru pentru copii si adolescenti. A sustinut si workshop-uri pentru adulti, tot in acest sens.


Cursurile se vor desfasura incepand cu luna mai.

”Ne vom intalni o data pe saptamana. Vom face impreuna jocuri de actorie, exercitii de improvizatie, exercitii de dictie, miscare scenica”, spune Alexandra pentru E fain la Cluj!

Inscrierile au inceput deja pe site-ul www.duact.ro, la numarul de telefon 0727350709, si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/duact.ro/.


Scopul cursurilor pentru copii este de a-i ajuta pe acestia să-şi dezvolte armonios personalitatea prin intermediul jocului. Prin apropierea de artă, prin jocuri de interpretare şi de improvizaţie, să îşi depăşească emoţiile şi temerile, să îşi exprime coerent sentimentele, gândurile, ideile. 


Scopul cursurilor pentru adolescenti si adult
i este de a-i ajuta pe acestia sa comunice mult mai usor ceea ce simt. Tot mai mulți dintre noi ne confruntăm cu dificultatea de a comunica cu cei din jur, cu frica de a vorbi în public, cu percepția altora asupra noastră. Din acest motiv, nu reușim să ne gestionăm emoțiile într-un mod constructiv.

”Există tot mai multe bariere si constrângeri în ceea ce privește joaca, iar eu imi doresc sa le depasim impreuna si sa ajut oamenii sa se regaseasca, prin tehnici de actorie si prin jocuri de improvizatie. DuAct este locul in care vor fi ascultati si unde isi vor putea exprima parerile fara a fi judecati”, mai spune Alexandra


Grupele incep de la varsta de 5 ani si se intind pana la varsta de 55 de ani.

Potrivit cursului este, in primul rand, oricine doreste sa se dezvolte personal, fie ca e vorba de a scapa de frici, fie de a invata sa isi controleze emotiile,cum ar fi timiditatea, fie de a invata lucruri noi.  Fireste, sunt asteptati, in aceasi masura si cei pasionati de teatru, cei care doresc sa isi exprime talentul si creativitatea in acest sens, sau chiar si cei care cauta un simplu hobby care sa ii scoata din zona de confort si din monotonia zilnica.

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Cum pot obtine clujenii cupoane in valoare de 200 lei de la Primarie

Read Next

Clujenii pot participa in cadrul UBB la un curs despre Inteligenta Artificiala. Cat costa