efainlacluj.ro

Un restaurant din Cluj-Napoca a lansat un meniu inedit cu arome de iarnă. Vezi cum arata preparatele. Galerie FOTO

Noul An a sosit și aduce cu acesta oportunități, dorințe și obiective noi în bucătăria Samsarei. Iarna este anotimpul perfect pentru confort, pentru mâncare caldă, gustoasă, de care să te bucuri alături de familie și prieteni. Astfel, restaurantul Samsara din Cluj a pregătit cu atenție o serie de sortimente inspirate din atmosfera sezonului rece.

Câteva din preparatele care așteaptă să fie degustate includ o combinație armonioasă de noi arome, precum cele regăsite în Boulette de cartof dulce, Salată Cezar, Campanelle quattro formaggi sau Ravioli cu ciuperci.

Din categoria specialităților, bucătarul propune o porție aromată de Risotto cu sfeclă și brânză de capră, o Tocăniță de hribi cu mămăligă, sau un delicios Chilli vegan cu smântână de caju și avocado.

Iar pentru că întotdeauna este loc și pentru desert, vă puteți îndulci ziua cu un Signature cake, Sticky toffee pudding, sau Upside down chocolate cake.

Vă puteți bucura de acestea atât la restaurant, cât și direct din confortul propriei case, apelând la serviciul delivery.

S29_8971
S29_9087
S29_8884
S29_9017

Zilele reci și cețoase de iarnă cer o băutură care să fie în ton cu vremea de afară, astfel că barmanii au pregătit cu atenție Signature Cocktails, Hot cocktails și Non-alcoholic hot cocktails care să vă încălzească. Winter Banana, Pink almond tonic, sau Apple pie delight sunt doar câteva dintre băuturile care așteaptă să fie savurate în tihnă, lângă măslin. 🌿

S29_9269
S29_9242
S29_9205

Mai multe detalii regasesti pe pagina de Facebook a restaurantului Samsara

Read Previous

Compania clujeana Banca Transilvania a emis primul card animat din Europa, o premiera la nivelul continentului

Read Next

Clujenii au cele mai mari salarii din provincie. Castiga cu 20% mai mult decat media din Romania 🇷🇴