efainlacluj.ro

Un sector de drum spre Muntele Baisorii s-a finalizat, anunta Consiliul Judetean. Cati km are sectorul 😃

🔲🆗 𝗖𝗝 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗮 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁 𝗮𝘀𝗳𝗮𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗲 𝘀𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗠𝘂𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗕𝗮𝗶𝘀𝗼𝗿𝗶𝗶 𝗮𝗹 𝗗𝗝 𝟭𝟬𝟳𝗥

Consiliul Județean Cluj a finalizat, în cursul zilei de joi, 1 septembrie a.c., lucrările de asfaltare a unui sector al drumului județean DJ 107R, care 📍 începe din interiorul localității Muntele Băișorii și se continuă înspre Stațiune, în zona serpentinelor.
✅ Sectorul vizat, în lungime de aproximativ 5 km, a fost unul extrem de degradat, care a impus desfășurarea unor lucrări complexe, finalizate cu așternerea de asfalt.


☑️ Sectorul vizat este parte a unui contract ce prevede execuția mai multor categorii de lucrări de întreținere pe 📍 DJ 107R(DJ 107M) – Băișoara – Muntele Băișorii – Stațiunea Muntele Băișorii, în lungime totală de 18,5 kilometri.
ℹ️ În perioada următoare, constructorul va continua lucrările specifice de tratare a burdușirilor și a tasărilor, de plombare a gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, de aducere la profil și completare a acostamentelor, dar și alte categorii de reparații la sistemul rutier. Lucrările pe întregul tronson se vor finaliza integral odată cu operațiunile de trasare și marcare a căii de rulare.

Read Previous

Emil Boc ii pune la punct pe suporterii lui U: “Scandarile xenofobe nu au ce cauta la Cluj

Read Next

Clujenii au sansa de a vedea o expozitie cu MUMIE UMANA. Galerie FOTO