efainlacluj.ro

Un șofer de autobuz din Cluj a devenit erou în trafic după ce a prevenit o posibilă tragedie

Un clujean a luat inițiativa de a-și exprima recunoștința față de șoferul autobuzului cu indicativul 561, care operează pe traseul M26 al Companiei de Transport Cluj. Astăzi, în jurul orei 12, în zona semaforului de pe Calea Florești, acest șofer a avut o reacție remarcabilă, claxonând prelung pentru a avertiza pietonii asupra unei mașini care se apropia cu viteză și nu avea intenția de a opri la semafor.

Mesajul postat pe grupul Info Trafic Cluj a fost urmat de aprecieri din partea comunității locale, evidențiind atenția și profesionalismul demonstrat de șoferul menționat. În urma acestui episod, Compania de Transport Cluj a confirmat incidentul, oferind felicitări către șoferul Feher Ioan pentru vigilența de care a dat dovadă.

Această poveste ilustrează nu doar importanța respectului și recunoașterii pentru profesioniștii din domeniul transportului public, ci și nevoia constantă de implicare și atenție în trafic pentru prevenirea posibilelor tragedii. Comunitatea apreciază astfel de gesturi și recunoaște eforturile depuse de acești profesioniști pentru siguranța publică

Read Previous

Neluțu Sabău îl vrea pe Compagno la U Cluj: “Este foarte bun, îl vreau la mine în echipă!”

Read Next

U Cluj câștigă primul meci din 2024 în Liga 1 și ajunge pe loc de Play Off.