efainlacluj.ro

Un tanar saxofonist crescut in Italia, cucerit de Cluj: “Clujul nu e mai prejos decat orasele din Italia”

“Clujul nu e mai prejos decat orasele din Italia”

Mihael Roman este un tanar nascut in Borsa, Maramures. In copilarie s-a mutat alaturi de parinti in Como, Italia, langa Milano.

In timpul pandemiei si-a dorit o schimbare in viata sa. Visul lui era sa aduca voia buna prin intermediul saxofonului la petreceri.

Intamplarea a facut sa se intoarca in Romania la Cluj. Acela a fost momentul in care a realizat ca locul lui este in Romania iar Clujul s-a dezvoltat enorm de mult. Mai mult, Mihael spune ca se simte mai bine in Cluj decat in Italia deoarece oamenii sunt mai primitori, stiu sa se distreze inclusiv pe ritmurile energice de saxofon iar orasul s-a dezvoltat.

Mihael ne-a vorbit despre experienta intoarcerii in tara.

E fain la Cluj:

In ce context te-ai intors in tara?
“In perioada pandemiei am simtit ca am nevoie de o schimbare in viata mea si mi am dat seama ca este momentul sa imi urmaresc visul. Visam sa cant la petreceri, la evenimente, sa fiu in mijlocul grupurilor care se distreaza, da ii incant cu muzica saxofonului meu.”

Ce te-a impresioant in Cluj?
“Oamenii, dezvoltarea orasului, numarul mare de tineri.”

De ce te consideri un om implinit?
“Pentru ca fac ceea ce iubesc, aduc bucurie participnatilor la petreceri si evenimente prin muzica saxofonului si invat copiii din tara sa deslujeasca tainele saxofonului.

Care sunt planurile de viitor?
“Imi doresc sa continui sa aduc voie buna la evenimentele speciale din vietile clujenilor si predau copiilor saxofonul.”

Mai multe despre Mihael AICI

Read Previous

O radiografie a Universitatii Cluj in Cupa Romaniei inainte de finala cu Sepsi. DAN BODEA

Read Next

S-au implinit 33 de ani de la primele alegeri libere dupa comunism. Iti mai aduci aminte?!