efainlacluj.ro

UNTOLD nominalizat la titlul de cel mai bun festival din lume. VOTEAZA si TU

În ultimii ani, scena muzicală din România a cunoscut o creștere spectaculoasă, iar unul dintre evenimentele care a reușit să atragă atenția internațională este UNTOLD, cel mai mare festival de muzică din țară. În prezent, UNTOLD a obținut o nominalizare prestigioasă la titlul de cel mai bun festival din lume în cadrul clasamentului DJ MAG TOP 100. Această nominalizare subliniază importanța și impactul pe care festivalul l-a avut nu doar în România, ci și în industria muzicală internațională.

De la debutul său în anul 2015, UNTOLD a devenit rapid un punct de referință pentru iubitorii muzicii electronice și nu numai. Evenimentul a reușit să atragă artiști de top din întreaga lume, creând astfel o experiență muzicală extraordinară pentru participanți. Cu o combinație eclectică de genuri muzicale, de la EDM (Electronic Dance Music) la techno și house, festivalul și-a construit o reputație solidă în rândul pasionaților de muzică de calitate.

De-a lungul anilor, UNTOLD a găzduit performanțe impresionante susținute de artiști consacrați precum Armin van Buuren, David Guetta, Martin Garrix, Tiësto și mulți alții. Atmosfera efervescentă și producția spectaculoasă au transformat festivalul într-o destinație preferată atât pentru artiști, cât și pentru publicul larg. În fiecare vară, orașul Cluj-Napoca devine epicentrul muzicii și al bucuriei, când mii de oameni se adună să petreacă timp de patru zile la UNTOLD.

Nominalizarea UNTOLD la titlul de cel mai bun festival din lume în DJ MAG TOP 100 reprezintă o recunoaștere importantă a valorii și impactului pe care l-a avut acest eveniment în industria muzicală. DJ MAG TOP 100 este un clasament anual care explorează și recunoaște cele mai mari festivaluri și performanțe ale anului. Faptul că UNTOLD a fost inclus în această competiție prestigioasă reflectă eforturile organizatorilor și angajamentul lor de a crea o experiență memorabilă pentru participanți.

De la organizarea logistică până la selecția atentă a artiștilor și producția de înaltă calitate, UNTOLD a demonstrat că este un festival capabil să rivalizeze cu marile evenimente de acest gen din întreaga lume.

VOTEAZA UNTOLD AICI

Read Previous

UBB isi sporeste in context european activitatile pe continentul african.

Read Next

VIDEO. Biserica „Sfântul Dumitru” din Florești, târnosită de patru ierarhi