efainlacluj.ro

UNTOLD va realiza la Bucuresti un parc tematic de Craciun. Cum va arata. FOTO

După câțiva ani marcați de pandemie și restrângeri bugetare, capitala României va avea un parc tematic de Crăciun amenajat profesionist, la cele mai înalte standarde din industrie, de către organizatorii UNTOLD și Neversea.

Acesta va fi realizat în parcul drumul Taberei, în colaborare cu primăria sectorului 6. Proiectul este gândit să fie inaugurat peste o lună, în 25 noiembrie și să funcționeze până în 27 decembrie.

Simulările grafice – pe care le puteți vedea prima dată aici, în Republica- arată parcul Drumul Taberei total schimbat pentru sărbătorile de iarnă: o atmosferă ce aduce a platourile de la Hollywood.

Un decor de basm, obținut prin demarcarea zonelor diferite de interes cu ajutorul culorilor și luminilor.

„Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă. UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în București. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor”, spun organizatorii în comunicatul trimis presei la sfârșitul săptămânii trecute.

„Universul Untold se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia Untold își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum”, a declarat Edy Chereji, co-fondator Untold. 

Reprezentanții primăriei sectorului 6 din București își propun ca parcul tematic de Crăciun Drumul taberei să devină cel mai îndrăgit și vizitat loc pe perioada sărbătorilor de iarnă din România, spune același comunicat.

O noutate în acest parteneriat este faptul că parcul tematic organizat de grupul UNTOLD este finanțat exclusiv din fonduri private. Acesta va fi amenajat și va funcționa în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu primăria sectorului 6. Organizatorii precizează că accesul va fi gratuit, iar programul urmează să fie detaliat în perioada următoare.

Organizatorii mai transmit că- în limita locurilor disponibile- cei care își doresc să facă parte din povestea de Crăciun propusă de UNTOLD în parcul Drumul Taberei se pot înscrie trimițând un email la [email protected] (vendori food) și [email protected] (vendori non-food).

Sursa: Republica.ro

Read Previous

Reactia lui Dan Petrescu dupa ce galeria Universitatii Cluj l-a injurat in timpul meciului

Read Next

Consiliul Judetean Cluj anunta ca a deschis podul provizoriu spre Tarnita in doar 21 de zile. Cum arata. FOTO