efainlacluj.ro

Unul dintre cele mai tari filme animate din ultimii ani va rula in weekend intr-un parc din Cluj. Intrarea gratuita

 

Seria Movie Nights continuă, iar vineri, 5 august 2022, îți dăm întâlnire cu LUCA, simpaticul băiețel care trăiește o vară plină de aventuri pe Riviera italiană. Însă, toată distracția lui este amenințată de un secret profund de care se poate elibera doar alături de prietenii săi. Ia-i pe cei mici și hai să descoperiți împreună care este deznodământul poveștii. Participarea este gratuită, dar nu uita să aduci cu tine și o pătură pufoasă pe care să te relaxezi în timpul proiecției.

 

Cluj-Napoca se transformă într-un „tărâm magic” în acest sfârșit de săptămână. Cea mai mare parte a magiei are loc în cadrul festivalului UNTOLD, dar nici Iulius Mall Cluj nu a rămasneatins, pentru că a fost „invadat” cu reduceri „monstruoase”. Poți afla pe Monster SALE ce ți-am rezervat!

Tot depre magie și aventuri este filmul programat pentru vineri, 5 august, din cadrul Movie Nights. Astfel, de la ora 21.30, poți urmări animația LUCA, producție Disney pentru care și-au împrumutat vocile actori ca Jacob Tremblay și Maya Rudolph.Luca este un băiețel simpatic, trăiește o vară de neuitat pe Riviera italiană, plină de gelato, paste și nenumărate plimbări pe scuter. Luca împărtășește aceste aventuri cu noul său cel mai bun prieten, dar toată distracția este amenințată de un secret bine păstrat: el este un monstru marin dintr-o altă lume, chiar de sub suprafața oceanului. Vino cu cei dragi în Iulius Parc să iei parte la aventurile micului Luca!

 

Participarea la Movie Nights este gratuită. Powered by Cognizant Softvision, în parteneriat cu ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.

Read Previous

TOP 20 firme din judetul Cluj dupa profit & cifra de afaceri

Read Next

In judetul Cluj se construieste un AQUAPARK de doua ori mai mare decat cel din Oradea