efainlacluj.ro

USAMV a inceput vanzarea florilor pentru clujenii care vor sa aduca viata si culoare in case si gradini. Galerie FOTO

Primăvara este anotimpul perfect pentru a aduce viață și culoare în casa și grădina ta, iar Stațiunea de Cercetare Horticolă de la USAMV Cluj-Napoca vine în întâmpinarea ta cu o gamă largă de flori de sezon disponibile pentru vânzare.

Mușcatele sunt vedetele sezonului și se regăsesc într-o varietate de culori și forme, de la cele curgătoare, semicurgătoare sau clasice. Aceste flori sunt renumite pentru frumusețea și miresmele lor și pot fi cultivate cu ușurință atât în grădină, cât și în ghivece. Prețurile la mușcate variază între 11-25 lei/ghivechi.

În afară de mușcate, Stațiunea oferă și alte specii floricole anuale, precum cârciumărese, flori de pai, gura leului, lobelia, crăiţe sau flori de piatră. Acestea pot fi achiziționate la prețuri situate între 5-10 lei și sunt ideale pentru a completa grădina ta cu varietate și culoare.

Dacă îți dorești să amenajezi jardiniere și nu știi ce flori să alegi, poți face comenzi direct la seră, unde personalul calificat îți poate oferi consultanță și sfaturi utile. Prețurile pentru amenajarea jardinierei variază în funcție de mărime și florile alese.

Accesul la sera Stațiunii de Cercetare Horticolă se face ușor, capătul str. Liviu Rebreanu sau auto din str. Horticultorilor nr. 5. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00 și sâmbăta între orele 8.00 – 13.00

Read Previous

CFR Cluj ramane fara Ciprian Deac pentru restul sezonului. Final tot mai greu pentru clujeni in lupta pentru campionat

Read Next

Cea mai noua fabrica de medicamente din judetul Cluj prinde contur. Va crea peste 400 locuri de munca. Vezi cum arata.