efainlacluj.ro

USAMV cheama clujenii sa cumpere recoltele produse de ei

Reprezentanții Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca spun că recoltele de varză albă, cartofi albi și dovleci pentru copt sunt foarte bogate în această toamnă la Stațiunea de Cercetare Horticolă.

Universitatea lansează o ofertă unică de vanzare: același preț, redus la jumătate față de magazin, de 1,5 lei pe kilogram, pentru varză albă, cartofi albi și dovleci pentru copt.

”Super ofertă la legumele de sezon, cultivate la Stațiunea de Cercetare Horticolă – USAMV Cluj-Napoca

Recoltele de varză albă, cartofi albi și dovleci pentru copt sunt foarte bogate în această toamnă la Stațiunea de Cercetare Horticolă (SCH). Astfel, ne bucurăm să vă anunțăm că vineri, 12 noiembrie 2021, stațiunea lansează o OFERTĂ UNICĂ același preț, redus la jumătate față de magazin, de 1,5 lei/kilogram, pentru varză albă, cartofi albi și dovleci pentru copt.

Oferta este valabilă doar în data de 12 noiembrie, între orele 8.00 – 16.00, iar cantitățile disponibile la vânzarea cu reducere sunt: 5 tone varză, 3 tone cartofi albi și o tonă dovleac pentru copt.

Aceste cantități nu vor fi suplimentate în cazul epuizării produselor înaintea încheierii programului anunțat.

Punctul de vânzare în aer liber va fi în incinta SCH, imediat după intrarea de la capătul str. Liviu Rebreanu. Clienții își vor putea alege produsele preferate.

Acces auto: str. Horticultorilor nr. 5.Vă mulțumim pentru încredere și vă așteptăm cu drag! ” se arata in mesajul de pe pagina de Facebook a Universitatii.

Foto: USAMV Cluj-Napoca / SCH

Read Previous

S-a semnat contractul de finantare pentru Spitalul Regional Cluj. Vezi cum va arata

Read Next

UBB risca sa piarda cel mai mare proiect de cercetare a creierului din România

Leave a Reply