efainlacluj.ro

USAMV Cluj va organiza la propria podgorie un festival folk-rock cu vinuri si bucate traditionale. Cat costa biletele

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va organiza, în 1 octombrie 2022, la Apoldu de Sus (jud. Sibiu), prima ediție a Vinea Apoldia Maior Fest, un eveniment în premieră, care va reuni muzica folk-rock cu vinurile albe de calitate și bucatele tradiționale, provenite din fermele și stațiunile universității.

USAMV Cluj-Napoca produce vinuri din 2020, la podgoria proprie, situată la circa doi km de Apoldu de Sus, și până în prezent are în portofoliu șapte etichete: Eruditus, Docentus, Secas, Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Traminer Roz și Orange Optimus. Aceste vinurialbe sunt apreciate datorită prospețimii, fructuozității, fineții și a bogăției de arome, potențate de o aciditatemai ridicată.

”Suntem încântați să anunțăm organizarea acestuifestival unic în zona Apoldului de Sus, unde ne dorim să sărbătorim recolta bogată din această toamnă în podgoria noastră, Vinea Apoldia Maior. Cu siguranțăne vom bucura împreună de savoarea vinurilor și a bucatelor provenite de la fermele și stațiunile universității, de plimbări prin vie și muzică de calitate.Punctul culminant va fi seara, când vom oferiiubitorilor de muzică rock un concert spectaculos, susținut de binecunoscuta trupă Pasărea Rock. Vă așteptăm cu drag alături de noi la Vinea Apoldia Maior Fest!”, este mesajul rectorului USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Cornel Cătoi.

Trupa Pasărea Rock, o legendă a muzicii rock din România, va performa la Vinea Apoldia Maior Fest în componența Ioji Kappl – bass și voce, Ovidiu Lipan – tobe, Nicu Patoi – chitară, Narcis Tran – voce și chitară 12c, Codruț Croitoru – voce, alături de invitatul special Mircea Baniciu. 

Festivalul își va deschide porțile la ora 12.00, iar concertul Pasărea Rock va avea loc de la ora 19.00. 

Biletele se găsesc în format electronic pe platforma www.iabilet.ro și în magazinele Flanco și Diverta, iar prețurile sunt diferențiate, în funcția de vârsta participanților. Pentru adulți, biletul este în valoare de 159 de lei,  cost care presupune accesul la festival, mâncare și băutură all inclusive pe durata întregii zile (vin, apă, cafea, ceaun porc și vită, coaste porc cu varză roșie, brânzeturi și mezeluri din producția proprie). 

Persoanele cu vârste cuprinse între 14-18 ani au la dispoziție bilete la prețul de 129 de lei, care asigură aceleași beneficii ca și pentru adulți, exceptând consumul de alcool. De asemenea, copiii cu vârste până la 14 ani au acces gratuit, însă doar dacă sunt însoțiți de către un adult.

Locație: Podgoria Vinea Apoldia Maior, Apoldu de Sus (jud. Sibiu) –https://goo.gl/maps/SGaNiGtSPhgqgDAZA

Read Previous

Primaria Cluj-Napoca este in cautarea unei firme care sa demoleze casele construite ilegal

Read Next

Saptamana Europeana a Sportului in cartierul Iris din Cluj-Napoca. FOTO