efainlacluj.ro

USAMV își exprimă regretul după trecerea în neființă a profesorului Roman Morar, personalitate emblematică în cadrul Facultății de Medicină Veterinară

Astăzi, în sânul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, a avut loc un moment solemn, în care comunitatea academică și-a unit gândurile și emoțiile pentru a onora memoria unui mentor și lider academic remarcabil, Profesorul dr. Roman Morar. În Aula Magna “Mihai Șerban”, unde reverberă ecoul învățăturilor și descoperirilor academice, a fost adus un omagiu demn de numele său, ilustrând profundul respect și recunoștința pe care o merită.

Profesorul Roman Morar a fost o figură emblematică în cadrul Disciplinei de Creșterea Animalelor și Sisteme de Producții Animaliere la Facultatea de Medicină Veterinară a USAMV Cluj-Napoca. Cu o contribuție semnificativă la progresul și dezvoltarea învățământului medical veterinar din Cluj, Profesorul Morar a lăsat o amprentă inestimabilă asupra numeroaselor generații de studenți și absolvenți care au avut privilegiul să îi fie ghidați în drumul lor către cunoaștere și excelență.

Pe lângă expertiza sa academică, Profesorul Morar s-a distins și prin pasiunea sa pentru învățare și dezvoltare personală, fiind un dascăl dedicat și iubit de către cei pe care i-a îndrumat. În fiecare interacțiune cu studenții săi, el a transmis nu doar cunoștințe, ci și valori precum integritatea, responsabilitatea și devotamentul față de profesie și comunitate.

Anunțul solemn al USAMV Cluj-Napoca aduce un profund omagiu profesorului Roman Morar și exprimă sincerele condoleanțe către familia și cei dragi ai celui care a fost un model de excelență și inspirație pentru întreaga comunitate academică. În aceste momente de tristețe și pierdere, ne unim în solidaritate și recunoștință pentru contribuția sa de neprețuit și pentru amprenta lăsată în inimile și mințile celor pe care i-a influențat.

Read Previous

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile TO. Pliskova si Jaqueline Cristian joacă azi la simplu. Programul complet.

Read Next

Daniel David a fost reales rector al Universitatii Babes Bolyai