efainlacluj.ro

USAMV organizeaza saptamana aceasta Transilvania FOOD SUMMIT. Galerie FOTO

UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA organizeaza in perioada 3-4 noiembrie Transylvania Food Summit!

Foto: USAMV


🇹🇩 Ne bucurăm să anunțăm organizarea, în 3-4 noiembrie 2022, a unei noi ediții Transylvania Food Summit, cu invitați de renume și dezbateri pe teme de mare actualitate în agribusiness, producție alimentară durabilă, producție de băuturi, retail și HoReCa, dezvoltare rurală și economie circulară în contextul crizei economice globale.” a anuntat Unuversitatea


Deschiderea oficială va avea loc în 3 noiembrie 2022, de la ora 9.30, în Aula Magna ”Mihai Șerban”, iar între specialiștii care vor susține dezbateri în cele două zile se va afla și rectorul USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Cornel Cătoi.


Transilvania Food Summit are ca obiectiv principal reunirea mediului academic cu cel administrativ și de afaceri, a societății civile și a specialiștilor din domenii cheie, care să-și expună strategiile privind consolidarea poziției fermierilor români în lanțul agroalimentar, promovarea produselor tradiționale romanești și a tradițiilor culturale și gastronomice transilvane, precum și creșterea încrederii consumatorilor în produsele alimentare romanești și în cele locale.


Site event: http://transilvaniafood.ro/
Program: http://transilvaniafood.ro/#program
Speakeri: http://transilvaniafood.ro/#speakeri

Read Previous

UBB implementeaza proiectul “Reteaua academica de CERCETARE de excelenta STAR-UBB”. Ce implica proiectul

Read Next

Exercitiu complex de salvare din perete in Defileul Cheile Turzii. Galerie FOTO