efainlacluj.ro

VIDEO. Atmosferă demnă de meciurile din NBA la Cluj! 10.000 de spectatori în tribunele BT ARENA.

Campioana României la baschet, U BT CLUJ-NAPOCA a întălnit marți seară în BT ARENA din Cluj, campioana de anul trecut din Eurocup și liderul de anul acesta în grupa B, Gran Canaria.

Cu 10.000 de oameni în tribune și o atmosferă demnă de meciurile din NBA, U BT a început mai slab primul sfert al meciului, câștigat de spanioli cu 20-32.

Sferul doi a fost la discreția clujenilor care, înpinși de la spate de un public excelptional, au intrat la cabine cu un dezavantaj de doar două puncte, 23-13, 43-45.

În sfertul 3, pe fondul unor greșeli la aruncările din atac, clujenii au fost surclasați pierzând sferul cu 11-15.

Sfertul 4 a început la fel de prost pentru clujeni, după primele minute aceștia marcând 7 puncte fără ca ai noștri să înscrie. Nici continuarea ultimelor minute din sfert nu a adus o îmbunătățire care să schimbe soarta meciului și U BT Cluj-Napoca pierde primul meci de acasă în acest sezon însă o face împotriva campioanei de anul trecut și a liderului din clasament. Scor final 70-90.

Read Previous

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru prima emisiune de obligațiuni a județului Cluj.

Read Next

Cafeneaua din Cluj în care 3 din 5 angajați sunt persoane cu dizabilități are nevoie de ajutor pentru a nu intra în faliment.